Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- RAM topik
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
jajj... visszajövök hosszú körutamról, erre yetike ámokfut, meg hasonló. oly mértékben, hogy aláírást kellett változtatnom.
pocsék dolog, ha az embernek ki van számolva az ideje. még maradtam volna egy darabig egy helyen fárasztani magamat, de menni kellett üzletelni, aztán boltba. no majd szombaton.
-
ádyz
addikt
Nálatok is sötét van?
-
Tim82
félisten
-
7
addikt
No... en kirohogtem magamat, megyek szerintem elfele, sziasztok!
-
7
addikt
Miert ne? Masok masbol csinalnak.
Két koldus ül a katolikus templom lépcsőjén. Mindkettő kezében tábla. Az egyikre az van írva: "Keresztény koldus vagyok. Szánjatok meg pár forinttal." Az ezt tartó elé szorgalmasan hajigálják is az emberek a pénzt.
A másik táblára ezt írták: "Zsidó koldus vagyok. Kérlek adj pár forintot." Az ezt tartó előtt heverő kalap teljesen üres.
Egy arrajáró odamegy a zsidó koldushoz, s némi felháborodással a hangjában megkérdi:
- Elnézést. Maga komolyan gondolta, hogy zsidó létére egy keresztény templom előtt ül le koldulni? Mért nem megy inkább egy zsinagóga elé? Látja nem is kap semmit.
Erre a zsidó koldus felnéz az emberre, majd a mellette ülő másik koldusra, s megszólal:
- Hallod ezt Kohn! Ez ki akar minket oktatni a businessről... -
Úgy látom veszekedés van kibontakozóban.
Bézbólütőt, boxert, bicskát tessék. Most akciós.
-
Bubu79
addikt
Bakker - jó helyen járok? Elmegyógy és Intézet?
Ki engedte szélnek az ápoltakat?
Ecsém - kicsit nem figyelek mindjárt elszabadul a pokol - nem is beszélve a sziporkázó képzeletekről
-
NoLF
veterán
-
ádyz
addikt
Dísztárcsa vs. Alufelni+gumi
3,5k vs. 60k
Nehéz kérdés.
-
7
addikt
A műanyag-gyártás receptje házilag:
Veszünk 30 zacskó ropit. Fazékban vízzel felengedjük, hogy ellepje, majd egy órán át forraljuk.
Ekkor a ropit leszűrjük, a lé vissza a fazékba, ropi a kukába, arra már nem lesz szükség.
A lébe belehajítunk egy kiló körüli polipot. Ezt másfél órán át lassú tűzön főzzük, majd tésztaszűrővel óvatosan kiemeljük a fazékból és egy tálra helyezzük. Ízlésesen eligazítjuk a karokat, és kész is a polip-ropilén. -
7
addikt
Lim és Lom mennek az erdőben, vígan énekelve. Limnek eszébe jut, hogy kellene egy pár gombát szedni. Mialatt Lim gombát szedett, Lomnak eszébe ötlött, hogy mi lenne, ha titokban ásna az erdőben egy "i"-t. Mikor Lim végzett a gombaszedéssel, Lomnak csak hűlt helyét találta. Elindult tehát megkeresni Lomot, s mikor találkozott Nyuszival, megkérdezte:
- Nyuszi koma, nem láttad errefelé Lomot?
- Nem, de van egy sejtésem, hogy hol lehet. Társad a Lom biztos i-t ás. -
Thrawn
félisten
Inkább maradtam volna csendben...
-
nike_
addikt
Sziasztok!
Végre itthon
Pest után akkora vihar volt, azt hittem felborítja a kocsit a szél.
-
Tim82
félisten
válasz
Thrawn #40733 üzenetére
Új állat költözik az erdőbe, a neve ruhat.
Megy az erdőben, jön vele szemben a nyúl.
- Te ki vagy? - kérdezi.
- Én vagyok a ruhat és most megeszlek! - azzal felfalja.
Jön vele szemben a farkas.
- Te ki vagy? - kérdezi.
- Én vagyok a ruhat és most megeszlek! - azzal felfalja.
Jön vele szemben az ember.
- Tudom, te vagy a ruhat. Most engem is felfalsz, mint a nyulat és a farkast?
- Nem, mert nem a ruha teszi az embert. -
bnss
veterán
Sziasztok!
Végre vége ennek a napnak is, legalábbis a nehezének.
-
Bubu79
addikt
Nem hinném, bár az egy másik topik
Ez egy rettenetesen gyatra vicc csattanója, amit egy volt osztálytársam használt sokáig arra, hogy az akkor még nem ismert emo életszemléletet megosztva velünk érvágásra késztessen bennünket - inkább kevesebb, mint több sikerrel.
A kérdés, amire a bárgyú válasz elhangzott mindössze annyi volt, hogy mi a különbség a krokodil és a között...
Kérdés és válasz tökéletes összhangban, egyaránt értelmetlenek... -
Igazad van, csak baromira utálom, hogy a legfontosabb döntéseim java részét, minimális infóból és nagyon rövid idő alatt kell eldöntenem. Ráadásul, a körülmények is ellenem dolgoznak ilyenkor.
Bubu nem is, vagy igen? (Mellesleg ismét felvettelek MSN-re, mert valamiért eltűntél a listámról.)
-
Wallz
tag
húúú
-
Sok megpróbáltatás után úgy néz ki rendeződik ez a nyelviskola dolog. Holnap aláírom a szerződést a cégnél, megbeszéljük a részleteket, és talán a kép darabjai hirtelen a helyükre kerülnek.
Ennek örömére szombaton sütök piskótalapot és gyümölcsös-túrós-joghurttortát készítek belőle. -
Az élet szép.
-
Bubu79
addikt
Háddevau.
-
Tim82
félisten
válasz
Pisztillus #40706 üzenetére
Szép napot Neked és köszönöm a segítséget.
-
Ellépek haza, de még majd jelentkezem...
Ez volt a fenyegetés...
Aktív témák
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Apple Watch Ultra hibátlan 2026.08.06.MM jótállás
- Intel Pentium Gold G5420T Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest