Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Micro Four Thirds
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #38899 üzenetére
Topic killah
-
Pisztillus
senior tag
A fenébe, csak nem megöltem a topicot?
-
neduddki
nagyúr
válasz
Pisztillus #38893 üzenetére
HI!
ez egyszerun felhaborito diszkriminaciojo a hozzarofogesed en igeni nagyon kemeny es eremmentelenul hajtok a ostag statuszra:- )))
udv
neduddki
mod: sot en nagyon kemeny hajktopk az egyeni avatarra is nem tunt meg fel???:- )))
-
Verus
senior tag
válasz
Pisztillus #38888 üzenetére
Hát ez a gyerek biztos negyedannyit ér mint egy normális
Bubci: Jól jönne
Viszont alvás - a vacsora készítés túl sok energiám elvette
Jó éjt Nektek!
Szóval fiú lesz??
-
neduddki
nagyúr
hi!
na osszedobva az uj nyomtatoszerver, msi 815ept iCel1.1k 512sd csak azt a franya pluszban levo sunix lpt-met nem talalom:- (((
ma csak azt kik kitanani mejjil tapot rakjam bele???udv
neduddki
p.s. leht hogy maradok a fsp 235-60gt lesz a befuto? /a csiftek 360at es a pnf na meg a 60glc 300ast tulzasnak tartom/ de akkor mivel rakom ossze a mxe-t? /ex es csipszeem ugyse vot meg, hat meg aopen:- )))/ amugy az fsp aopenre van matricazva:- )
-
Hujikolp
őstag
-
máyköl
veterán
A ph-n hány Jómunkásember van? Úgy kb.-ra.
-
Hujikolp
őstag
-
máyköl
veterán
Ez topik 3 leglátogatóbb tagja:
-Bubu79
-Bon3ss
-Janoska26Legalábbis ők írnak a legtöbbet. Dejó nem?
-
Én meg azon gondolkodom, hogy nyitni kéne 1 topicot, 1. nemibetegséged címmel
-
máyköl
veterán
Mostanában annyit beszélnek a ph-sok az tv-ben lévő "értelmetlen műsorokról", hogy lehetne neki egy topikja.
-
Bubu79
addikt
válasz
neduddki #38811 üzenetére
A hatos cápa, az biza... Hajjaj...
a 79-es tervezés ellenére egy iszonyatosan időtálló dizájnt sikerült alkotniuk, elég sokáig futott a gyártása - ha jól rémlik 91-ben váltotta le az emlegetett 8-as széria
Az utolsó darabokban már volt jóformán minden, ami a mai autókban is megvan
Mediddlo: Ott volt az enyém is Sopronban... De... Eh - nem volt az odavaló
Bon3ss: Sasolj be a márka totyikjába - az utolsó oldal eleje felé találsz fényképeket is
Nem linkelem, mert csak...
-
neduddki
nagyúr
HI!
elmet az osszes magnes a cseverhuzom vegibul es tegnap elfejtettem feltenni a wirnyomagnesrte:- (((
udv
neduddki
p.s. ami aze hatrany mert 6 gept kell atrendeznem holnap du-ig
-
Bubu79
addikt
Hétvégi autónak tartja a tulaj - oda van érte teljesen, az látszott minden mozdulatán
Volt egy halovány kis eső szitálás - mindössze pár csepp - amit utána művelt, az tisztán mutatta, hogy ez az autó családtag
Fogalmam sincs mennyit eszegethet... De ha megengedhetném magmanak ( bár látni már 1,5 milla környékén is - gondolom szétcipőzöttet ) nem igazán érdekelne, hogy mennyit iszik meg a drága, miközben énekel
-
Bubu79
addikt
Volt néhány tavaly Sopronban - körbe is fényképeztem őket rendesen...
Az volt az egyik közülük, aminek a motorterét linkeltem - egy deresedő halántékú figura volt a gazdája - a gép úgy nézett ki kívül, belül, mintha akkor gördült volna le a futószalagról. Kérésemre nyitotta fel a motorháztetőt és ahogyan mondtad Te is, én is csak bámultam...
Kívül - belül
Megintcsak nagy képek
Hiába no
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- DELL Latitude 5400 CHROMEBOOK , i5-8. GEN 8GB/64GB CHROME OS, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, 27%ÁFÁS
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF F17 FX707VV 17.3" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest