Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
szerintetek mennyire kell kockának lenni N82-n nézni, eléggé ratyi minőségben az új Indy filmet?
villamoson? -
venember83
nagyúr
Aláírásszerkesztés is megvala...
Péntek este miért kockulják magukat halálra az indivíduumok?
-
nike_
addikt
IQ Tesztben 18-ból 16 jó válaszom lett úgy, hogy a megadott 15 percből 6 és felet használtam fel..
-
ladybug
őstag
válasz
venember83 #3584 üzenetére
Inkább innának sok koffeint. Olcsóbban megúsznák, mint az extrém sporttal keresett izgalmat.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #3579 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy aki ilyesmivel küzd, az pánikbeteg, csak nagyobb eséllyel veszi a nyakába a dolgot, mint azok, akik jóban vannak magukkal...
-
nike_
addikt
válasz
ladybug #3571 üzenetére
Áá, nem, máskor is volt már ilyen, és semmi bajom nem volt. Bár attól még lehet.
Szerintem attól van, hogy ma felmérések voltak tesiből (40 fekvőtámasz, 100 homorítás, 100 felülés, helyből távolugrás),.
A 2. volt a homorítás, azután kb. 2 órán keresztül fájt a hátam lent a derekamnál, ha lehajoltam.
-
ladybug
őstag
válasz
ngabor2 #3575 üzenetére
Pont ilyen ért a kórházban kb 7 éve, amikor koffeinampullát adtak, hogy igyam meg, mert annyira alacsony volt a vérnyomásom. Rettenetesen éreztem magam utána, és bár a vérnyomásom magas volt, ideges volt, és ziháltam, és alig kaptam levegőt. Mintha 3 km-t rohantam volna.
Aztán mondták, hogy várjam ki, amíg elmúlik, mert mást nem lehe tenni. Alig vártam, hogy vége legyen. Soha többet nem panaszkodtam az alacsony vérnyomásomra. -
ngabor2
nagyúr
a koffein-túladagolás váltja ki. kicsi túlzással koffeinmérgezésnek is hívják, de nem igazi mérgezés, mert ha elmúlik, semmi nem marad vissza, és a "mérgezés" alatt sincs szervi probléma. viszont az ember remeg, rossz közérzet, és nem találja a helyét.
ráadásul a sör is elfogyott...
Katica: kómásan kimenni eléjük nem akarnék, ezt a 2 órát csak kibírom valahogy.
-
ngabor2
nagyúr
11-ig fenn kellene maradnom, mert jönnek a népek. viszont a 9-es elfekvéhez vagyok szokva. ráadásul péntek van. még egy energiaitalt nem szívesen tolnék arcomba, mert elkap a pánikroham, ami nem jó.
a legrosszabb, hogy a szemem is piszkosul fárad. az se jó.
-
Olcsi
senior tag
Jó estét, jó szurkolást, rég jártam erre! Látom nagyon házias lett on topik népe!
-
1010
őstag
mindjárt bejelntik az új iphonet
-
philoxenia
MODERÁTOR
Szilveszteri kérdés:
"Befér ide még tíz üveg sör meg három pogácsa? -Igen- Akkor beeeeee..." -
nike_
addikt
Lehet, hogy beteg leszek.
Olyan vagyok, mint akit agyonvertek.
Remélem csak nem leszek sick.
Megyek is fürdeni sziasztok.
-
poffsoft
veterán
válasz
philoxenia #3556 üzenetére
kis robotok sajna még a falra kenik....
A kismókust meg ne is emlegesük föl: ha van itthon, semmi mást nem hajlandóak megenni, addig míg az utolsó morzsa el nem fogy abból a bizonyos termékből...
N.G. : kezdem kapisgálni, de az alaptétel még mindig nincsen meg.... A kisállat nincsennenemisvan répakocka nélkül???
btw Láttál már répakockát vörösboros kólában? /róka-vadász/ ???Bubuka: Áááá, én nem vok oan! Minek fakanál, ha van másfél méteres vasrúd is? (tolókulcs, samu...)
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
philoxenia #3556 üzenetére
én azt szoktam csinálni, h a végén kis tejjel kikeverek csomómentesen valamiyen pugyingót, aztán belefőzöm, pár rottyantás után tálalható..
-
philoxenia
MODERÁTOR
Lejárt az idő.
Kis robotok a tejberizst reszelt csokoládéval is megszórhatják. -
ngabor2
nagyúr
válasz
poffsoft #3551 üzenetére
a gombához meg a rozmaring, de vigyázva, nehogy sok legyen. különösen a töltelékgombás kaját képes feldobni.
de szerintem igen nagy hirtelenséggel húzzunk át ide a kajás témával, mert este valaki éhesen visszaolvas, és messze kíván minket a sok kaja miatt
hogy miben van mindig répa, azt engedelmeddel ennyi kaja után nem írnám be. tippelj, talán rájössz
-
poffsoft
veterán
válasz
philoxenia #3552 üzenetére
meglepem vele magam, és a kollégák átkeresztelnek pirikének
-
philoxenia
MODERÁTOR
Tészta és rizs naon jaó kis könyv.
A tejberizst a feleségem szokta készíteni. Fél deci vízzel felönti a húsz dekányi rizst, amikor felszívta fél liter zacskós tejjel felönti tesz bele evőkanálnyi vajat, vagy margarint egy csomag vaniliás cukrot, majd lassú tűzön főzi majdnem készre, akkor eloltja és lefedve tíz percig állni hagyja. Utána mi kiadagoljuk tányérokba és a tetejét ízlés szerint kakaóval vagy fahéjjal megszórjuk majd cukorral is megszórjuk.
-
poffsoft
veterán
válasz
philoxenia #3548 üzenetére
Én mostaniban fedezem csak fel. Paradicsomhoz meg az oregano helyett bazsalikom
Tejberizshez lekvár??? hogyan-milyen?
Amúgy a tuti tejberizsreceptet is mellékelhetnéd!ja, zöldborsó leves+ főzelék, de csakis zsenge cukorborsóból, friss petrezselyemmel , gyenge zúzapörkölttel...... hmmmm...
paradicsomos rizs???
pörköltbe? Na, ezt meséld el légyszi részletesen, az u.n. 'rizseshús' sosemnem olyanra sikerál, mint én szeretném. Ha külön csinálom , akkor a rizs ízetlen, ha egybe, akkor meg 'összeáll'...
N.G: :???Buta robot nem érteni premissza???
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
poffsoft #3546 üzenetére
Rizses ételhez nagyon finom a majoránna, csirkéshez meg eleve kell.
Az zöldséges rizs.
A rizses ételek közül csak a tejberizshez nem kell majoránna, de azt meg jó fahéjasan és ha lehet lekvárral szeretem.
A paradicsomos rizsek is finomak, a pörköltbe viszont úgy szeretem főzni, hogy majdnem készre párolom és csak utána rakom össze, így könnyebben emészthető, de ugyanolyan finom. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
philoxenia #3545 üzenetére
ó istenem, azt hittem rajtam kívül nem sok ember szereti a borsópörit nokedlival..
nyami, itt az ideje csinálni mostanában megint - lehet vasárnap csinálunk Zsuval..
-
poffsoft
veterán
válasz
philoxenia #3541 üzenetére
nade ez az én alapreceptem is!!!
Mondjuk a majoranna az újdonság ...
foolman: ba+, akkor a suliban engem nyolc éven keresztül átvertek, a rizibiziben mindig volt répa is
Pedig most néztem meg, hogy az már rizotttó, zöldséges, a te húsos köreted meg a húsos rizottó .... -
philoxenia
MODERÁTOR
Most viszont borsópörköltet eszem nokedlivel. Saját borsó éshagyma házi tojás.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
poffsoft #3536 üzenetére
Például száraz húsok mellé érdemes egy fej hagymával indítani amit jó apróra vágsz, majd a rizst is átforgatni párszor, ha a hagyma már megfonnyadt./nem pirítani/ majd a rizs fajtájától függően másfél-kétszeres mennyiségű vízzel felöntve , időnként kavargatva, fedő alatt majdnem teljesen készre párolni, a fedő levétele nélkül a lángot eloltani és kb tíz percig még állni hagyni. Ha bírod a fűszereket akkor kevés borssal és sok majoránnával a rizs beletételekor fűszerezheted.
Így a rizs puhább lesz, mint pirítva, de nem ragad és nem ázik el. -
poffsoft
veterán
válasz
bolondember #3535 üzenetére
rizi-bizi: rizs, zöldborsó plusz sárgarépa és zöldséggyökér kockázva, párolva.
Hússal együtt már egyféle zöldséges rizottó (tokány??)
Nem lehetett olyan borzalmas, és igen, köretként is szokták tálalni (pl csirke zúza, vagy szív a rizzsel)Bubuka: 555? én csak a 69-et ismerem, meg maximum 380-ig tudok elszámolni.....
-
poffsoft
veterán
válasz
ladybug #3533 üzenetére
De a rizs magában uncsi. Abban viszont egyetértünk, a gyorsrizs nem rizs (mint ahogy a gyors szex sem szex
)
Én sokféle variában próbáltam már , de a pirítás nélküli sosemnem jött be
És a vízmennyiséget ollllyan jóóóól megfogtad!philoxenia: Mesélhetsz róla, érdeklődöm!
-
philoxenia
MODERÁTOR
A rizst sokféleképpen lehet megfőzni, függ a fajtájától is, attól is mihez lesz köret.
Katica: Régi motoros vagyok a konyhában, de már egy ideje rájöttem, hogy a legtöbb ételt igen sokféleképpen lehet megfőzni, amiből akár 8-10féle is jó lehet egyénenként.
-
-
nike_
addikt
válasz
bolondember #3529 üzenetére
Igen.
Hatvánnyal lenne jó, de mán mindegy..
Akkor nagypapa, ahogy mondtad.
-
ladybug
őstag
válasz
FehérHolló #3496 üzenetére
Legjobb rizsfőzés. 1 adag rizs, 2 adag víz (ici picit kevesebb). A vizet felteszed forrni, sót tegyél bele. Kicsit megmosod a riszt, és mikor forr a víz, beleöntöd a rizst. Nem használok gyors rizst, ezt pedig 2 éve próbáltam ki, addig olajon pirítottam kicsit. De ez sokkal gyorsabb és finom a rizs is.
-
nike_
addikt
válasz
bolondember #3526 üzenetére
Ük.
-
Thrawn
félisten
Csak jelezném, hogy az MT-AT-nek nyolc lába van
-
nike_
addikt
válasz
bolondember #3522 üzenetére
Bezony ám.
De akkor már Téged is
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #3518 üzenetére
Gondolod a birodalmi lépegetők rokonságban lehetnek a békafélékkel?
-
Thrawn
félisten
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember #3511 üzenetére
láttál már te józan parasztot?
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #3509 üzenetére
Vááá - én csak józan parasztit használtam hozzá, azért lett ilyen földhözragadt a végeredmény
#3511: Egyszerű vagyok, mint a százasszög - úgy is gondolkodtam
Varnyúúú: Ki vele, hány éves Vagy?
ngabor2 #3512: Jogos a kérdés
-
Thrawn
félisten
válasz
FehérHolló #3504 üzenetére
45?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló #3504 üzenetére
és Te engem 30-nak?
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #3503 üzenetére
Háddevau - az hogy jön ki? 10 és 30 között ugye 20 van egyenlő távolságra
-
nike_
addikt
Szevasztok, ma olyasmi embert láttam mint Goose-T..
Voltak itt páran meccseken, volt Admin IT csapat is.
-
FehérHolló
veterán
válasz
bolondember #3503 üzenetére
Úgy látom, nem csak én vagyok kicsit szészórva.
Néznél engem 25-nek?
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #3501 üzenetére
Az hogy jött ki
Azt írta éppoly közel jár a 10-hez, mint a 30-hoz...
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Suzuki topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Parfüm topik
- Gyúrósok ide!
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5070Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest