Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #33797 üzenetére
-
ngabor2
nagyúr
asszem mára ennyi. máshol de jóóót kacagtam
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #33793 üzenetére
bocsi, de azt mondták, legyek következetes a gyereknevelésben. Meg kell tanulnod, fiam, hogy hol a határ!
-
venember83
nagyúr
válasz
zolynet #33796 üzenetére
Szerzői jogok seritalban is fizethetők. De most zuhany s szunya, mert hat óra múlva fel kék kelni, menni kék a hegyekbe.
Szép hétvégét minden onolónak meg offolónak, ha nem üt el egy medve, majd jövök vasárnap. Vagy nem.
fokukac: Nekem ne tessék határról mesélni, tudom én, mi az. Különben már nem egyszer átléptem rajta, most is ki tudja, melyik oldalán tartózkodok.
-
zolynet
veterán
válasz
venember83 #33785 üzenetére
ezt lementem a hasznosba
me szép gondolatmenet -
frame>24
addikt
válasz
Bubu79 #33771 üzenetére
Igen.
Egy ilyen kalandom nekem is volt ma hajnalban (5:xxh!) a Balcsin, és mivel feltehetőleg REM fázisban kapott el a csillagmotorból jövő inger, azt álmodtam, hogy II. vh-s repülőgépek jönnek támadni. Nagyon gyötrelmes álom volt, nem is értettem, hogy felébredve mér' a cseresznyefát látom az ablak előtt... -
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #33789 üzenetére
Nem. Te nem, és kész.
-
Killing
addikt
válasz
venember83 #33785 üzenetére
Ahol szüzességgel is lehet fizetni.
-
Killing
addikt
válasz
venember83 #33777 üzenetére
Nekik nem számított hogy mennyit fogyaszt.Ők termelik a kőolajat,földgázt,van nekik 'töménytelen' mennyiségben,olcsó,hát fogyasszon sokat.Mit számít az.A Szovjetúnióban meg benne volt Ukrajna is,értelemszerűen nekik is olcsó volt a benzin.De aztán sorra léptek ki az államok-így Ukrajna is-és egy idő után az Oroszok rájöttek arra hogy minek adják olcsóbban nekik a benzint.Erre emelték az árát,de még így is olcsóbb mint itt.Szvsz erre vezethető vissza a fogyasztás.Meg a környezetvédelem nem volt szempont akkoriban.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #33777 üzenetére
Egyes céges anekdoták szerint az előző levegebontó berendezés szerelésénél jelenlévő orosz szakemberek sem vetették meg a bódító tinktúrákat.
1984-et írtunk akkoriban - én már kinőttem a tipegő korból, komoly, érett fiatalemberként szemléltem a nagyvilág dolgait, s vitattam meg a fontos témákat társaimmal, a többi ötévessel.
A gyár telepítésekor adódott néhány előírás, melynek betartásához szükséges volt 96%-os tisztaságú szeszt használni - az oxigénnel érintkező szerelvények zsírtalanításához hektoszámra akadt az említett gyógyitalból a raktárakban.
Az akkor már jelenlévő ( azóta nyugdíjban senyvedő ) kollégák elmondása szerint Szergej, Szerjózsa és az összes többi Ivánok reggeli szertartásához tartozott a készletek minőségellenőrzése, s ezen szokásukat készségesen átadták a jelenlévők egy részének is, akik később ugyancsak nagy elánnal hódoltak eme nemes szokásnak - a vedelésnek.
A képlet a következő volt - fél bögre tisztaszesz, rá félbögre víz, szóda, vagy egyéb higító nedű, ami akadt - népünk hős fiai előszeretettel fogyasztották szörppel az alkoholt. Egyes bátrabb versenyzők higítás nélkül is fogyasztották, nekik minden bizonnyal savállóból volt a bélésük...
A kezelés hatása nem is maradt el - néhány kollégán erősen érezhető is volt a kezelés hatása - cseppet igénybevette az emlékezőtehetséget és a problémamegoldó központot is, a beszédkészségről pedig már nem is beszélnék...
ádyz: Majd egyszer kinövöd és rájössz, hogy a zene nem ott kezdődik...
-
Bubu79
addikt
válasz
ngabor2 #33772 üzenetére
Atomkutatáshoz ez kőbaltás technika lenne és meglehetősen kis eséllyel élne túl a személyzet egy atomtámadást úgy, hogy ők dobják a bombát - tekintve, hogy repülési magassága nem nyúlik a gomba fölé, valamint sebessége sem vetekszik a gombatelepítésről elhíresült B-29-esével
Ez csak megszórta cseppet a vérszívókat - de a pilótája már ezért a húzásért is hőssé vált a szememben - az csak dob a dolgon, hogy olyan géppel repül, ami ha jól tudom egyedüliként az egymotoros gépek közül akár éjszaka is repülhet...
-
legiaap
félisten
Itt volta fogorvosnál.
Nem is kellett volna izgulnom. Nagyon profin csinálták.
Tömtek két fogat, de semmit sem éreztem. Még a szuri sem fájt.
De még 2-szer mennem kell.
Nem lesz olcsó a végeredmény, de legalább egészségesek lesznek a fogaim.
18:45-kor adta be a szurit, azóta beszélni alig tudok... -
Bubu79
addikt
Király.
A szovjet ipar egy műremekét láttam elrepülni az ablak előtt - egy gépet, melynek egy motorja van, dupla szárnya, jónéhány férőhelye a gyomrában, de jelenléte mégsem ezért hatott nagyon üdítően ebben a melegben, hanem mert ez a példány utasok helyett holmi vegyszeres tartályokat szállít, szárnya alatt pedig permetezőfejek garmadát
Az estéket megkeserítő vérszívó nőstények ellen indult háborúba, s remélem sikerrel jár, mert az utóbbi időben már transzfúzió nélkül elindulni sem volt szerencsés esténként, annyian pályáztak az ember éltető nedveire...
-
tiv61us
őstag
Te tildy ennek a nonek alapbol nem szoros a hata
a karjat meg a honaljat meg a bikinivonalat labakkel egyutt rendszeresen szorteleniti
ez itt alap
emlekszem 10 eves voltam mikor eljott az egyik amerikai unokatesom amerikabol egerbe
es borotvalta a labat
hat ilyen akkor otthon meg nem letzett
a suliban el se hittekszoval ezzel azt akartam mondani, O senkinek nem akar megfelelni igy nott fel
neki ez egyuttjar a tusolassal a fogmosassal stb.
persze azert ezt ritkabban kell -
Killing
addikt
válasz
venember83 #33761 üzenetére
Nekem többet.
(
)
B.E:lol -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #33761 üzenetére
melyik irányban?
-
Killing
addikt
válasz
kételkedem #33751 üzenetére
És mi aranyozza be az életed/örömöd?
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #33749 üzenetére
Inkább legyen borvirágos az orrom, mint vízköves a fogam...
-
-
pohár
félisten
-
tildy
nagyúr
válasz
tiv61us #33738 üzenetére
Szegény, sajnálom . A hátát is , meg az arcélét is ? ?
rossz lehet. De most komolyan. Szúr , begyullad , viszket az egész..... Gáz na.
Azt hiszem ha más nőknek akarok megfelelni két éven belül végleges megoldás kell, foglalkozzon iylesmivel a halál, de ne én .(azért az nem lenne illő ha megszólnának...) -
Killing
addikt
Meg olvsatam valami hányásos képet,nácis poénkodást,trágár megnyilvánulások "no name" kárára.
[L:h%C3%A1ny%C3%A1sos%20k%C3%A9p,%20n%C3%A1cis%20po%C3%A9nkod%C3%A1s,%20tr%C3%A1g%C3%A1r%20megnyilv%C3%A1nul%C3%A1sok%20,,no%20name%22%20k%C3%A1r%C3%A1ra.%203%20nap.][link][/L]
de ez pár napja volt.
mod:nem bírok linkelni. -
fokukac
nagyúr
válasz
bolondember #33732 üzenetére
Mi van Brünó?
-
bolondember
MODERÁTOR
a kar borotválást/epilálást én sem értem (bár volt kollegina, hát izé, hozzá képest nekem babasima - HOSSZÚ, sötét volt)...
egyes (fent említett) esetekben még megértem, de akinek van 10 szál és az is világos.. :S
ejj.. mondják a nők, h a pasiknak csinálják - ahamm, a legtöbb észre se veszi, oda se figyel. EGYMÁSNAK csinálják a nők.
-
tildy
nagyúr
válasz
tiv61us #33706 üzenetére
Teszek rá kinek hol vonzó hol nem, nekem a kezem a hátam és a combom is az, igaz nem nagyon látszik, de nem fogok csupasz csiga lenni senkinek
Természetesen nem őserdőre kell gondolni, de piheszőrök szinte mindenütt vannak
bolondember : maximálisan igazad van. Én is csak muszájból csinálom itt ott, mert a végén még beszólnának...
-
Timocicu
senior tag
válasz
BITBOYS #33722 üzenetére
Én nem tudhatom vagy ...
Az év kommentje a logouton olllllléééé
-
Killing
addikt
válasz
kételkedem #33702 üzenetére
cizoe mit művelt?pár perce tiltották ki 6 napra.
-
dragonfx
veterán
válasz
ladybug #33569 üzenetére
azé néha jobb meg nem lehet mással eljutni csak kényelmetlenséggel.
fokukac>>figyelj te ne nyomoronckodjál itt az 116i.del....
...te meg fikázáson túl tudsz bármit csinálni???...ha ennyire unod magad hajolj meg.
Nolf>>>más a honda motor az keveset eszik, de ez meg bmw.
...jó persze ezeket beleveszem én is de amugy jobb menni nem??
....amugy most nemrég kérdeztem 2 ismimet, 1.6 cordoba 10lityo..1.6 leon 10 lityo....szal nem bizti annyira gáz.
-
BITBOYS
addikt
válasz
Timocicu #33721 üzenetére
Azok régi képek
Mitől álmodna rosszat nappal?
na akkor nem várom meg míg felébred: Pohár és a csúszda
-
fokukac
nagyúr
válasz
tiv61us #33689 üzenetére
vaze, megjössz, és egyből a p.nciról van szó...
Szóval don't lájk it busi?
Én csak Hank Moody-t tudom idézni a Californication-ból :
HelL-A Magazine blog number 1. Hank hates you all. A few things I've learned on my travels through this crazy little thing called life.
One, a morning of awkwardness is far better than a night of loneliness.
Two, I probably won't go down in history, but I will go down on your sister.
And 3, while I'm down there it might be nice to see a hint of pubis. I'm not talking about a huge 70's Playboy bush or anything. Just something that reminds me that I'm performing cunnilingus on an adult.
But I guess the larger question is why is the city of angels so hell bent on destroying its female population.
-
Killing
addikt
válasz
bolondember #33694 üzenetére
Hát...ha meglátnék egy nőt szőrös lábbal,lehet menekülnék.
-
-
tiv61us
őstag
válasz
bolondember #33694 üzenetére
egy kicsi a punci kornyeken OK
mashol tenyleg nem
Maryn is csak ott van meg a fejen -
Timocicu
senior tag
válasz
VoDaFoNe #33700 üzenetére
Nekem nagyon sokáig, éveken keresztül rövid volt, kb 25 éves koromig. Azóta a hosszú hajúak csapatába tartozom, tavaly novemberben ugyan bepróbálkoztam a röviddel, de kár volt, gyorsan vissza is növesztettem. Ha feltűzöm, akkor így is rövid.
De a hosszú az mégis csak hosszú -
ngabor2
nagyúr
válasz
Pisztillus #33693 üzenetére
ja, aki a saját főnöke... én nem lennék az, túl nagy a felelősség. és nem lehet szidni a fentebb állomásozókat
Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5070Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- IP és konferencia telefonok (Alcatel, POLYCOM)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest