Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
tiv61us
őstag
abszolute nem vodara ertettem
ismerjuk egymast regen
aze' tud igen kihivo lenni
sot
aszittem nem is magarol beszel
azert tegyunk a szivunkre a kezunket......pisztoly azert kell ha barmi tortenik megvedhesem Maryt, a felesegemet, a vagyonomat es mindent
nem tartok tole hogy valaki rank torne de ez allampolgari jogom es elni akarok vele
mert sose lehet tudni -
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
tiv61us #33488 üzenetére
14 év alatt kiskorú. Az pedofilia. 14-18 között fiatalkorú, ha a beleegyezésével történik a szex, és közte és a partner között maximum 5 év korkülönbség van, a srácot nem ítélik el. Ám ha a csaj ellene vall, akkor igen. 18 év után felnőtt korúnak számít, így minden szexuális bűncselekmény ennek megfelelően zajlik. Ha a csaj fekszik le nála 5 évvel fiatalabb fiúval, a fiú is emelhet vádat ellene. Ennyit a törvényről.
A tinikkel általában az a baj, hogy koruknál jóval éretlenebbek érzelmileg, és felelősségtudatban is, ezért nem alkalmasak arra, hogy józanul döntést hozzanak a szexuális életüket illetően. Ami persze nem feltétlenül korfüggő jelenség. Felnőtt embereket is ismerek, akik elakadtak egy 15 éves érzelmi és felelősségtudati szintjén...
-
tiv61us
őstag
en nem vodarol beszeltem
bizony bizonyos hianyos aberralt alaknak bizonyos kinezet meghajtja a dolgot
es ettol egy masodperccel se vednem oket
sajat kezuleg lonem le ha a lanyommal probalkozna
vasarnap amugyis megyunk Maryvel pisztolyt venni
bar mar a puskan is gondolkozom
majd maglatom mik az arak -
tiv61us
őstag
a pedofil gyerkeket ront meg
ugy remlik a magyar torvenyek ezt 14 eves korban huzzak meg
manapsag/foleg otthon egy 16 eves gmnazista akar, ugy van felkeszulve, oltozve stb, hogy dugjal meg, aztan csodalkozik hogy meg is akarjak
emellett felre ertes ne essek
en minddig az idosebb nokhoz vonzodtam
na nem sokkal
csak kicsit -
pohár
félisten
Nem feltétlen pedofil, mert inkább pedofil az aki 20 éves és 10-11 éves kiscsajokat dug meg...
A 30 kontra 16 az más, ha valaki szép és megtetszik az embernek, akkor ez van... Tegnap 2 olyan kiscsajt láttam a RIO-ban, egyberuhában voltak, a ruha kb a seggüket fedte le, (hhm milyen szép is volt az) de ha összeadnánk a két csaj életkorát, nem hiszem hogy többet kapnánk 30-nál...
-
tiv61us
őstag
-
pohár
félisten
-
tiv61us
őstag
uuuuuuuuuuuutalom
most ormaniaban cirkuszoltak
mi lett ebbol az orszagbol 20 ev alatt?
ez egy normalis szereto es szeretheto orszag volt
10 eve botrany botrany hatan
nezzen mindenki magaba
azt hiszem lassan megszuntetek minde kapcsolatot
/tv, ujsag web/
kell ez nekem?
idiotak -
VoDaFoNe
aktív tag
kész. kiborultam. semmi nem jön össze. ennyi.
barátnőmnek is kiöntöttem a bánatom vele kapcsolatban.
és egy 30 éves pasi akar velem randizni. milyen jó hogy pont 6 nap múlva leszek 16.. -
ádyz
addikt
válasz
Cs.Orsolya #33473 üzenetére
Igen, az feltűnt, hogy valami sorozat. Ja, meg hogy angol.
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
ádyz
addikt
válasz
Cs.Orsolya #33471 üzenetére
Ez mi ez?
-
Cs.Orsolya
senior tag
A meleget illetően tudok ajánlani egy ide vonatkozó remek kis tanmesét.
-
tildy
nagyúr
Én meg fel vagyok fázva.
Itt nincs meleg amúgy. -
ádyz
addikt
Másutt is meleg van? Nyitva az ablak, megy a ventitutti, de rám sül a póló.
De jó, hogy ágyastárs ma nem jött fel. Megsülnénk.
-
Xelo
addikt
jah egyebkent megjott ups, mar fel is nyaltam a betont
-
fokukac
nagyúr
válasz
Csabee. #33450 üzenetére
Vízpart mellett ez általában normális, (különösen árvíz után, amikor ezerszer annyi lárva kel ki,mint általában), csak Pesten ugye rendesen irtják őket.
Szerintem most lehetett írtás megint,olyankor szoktak őrülten, nagyon, és fájdalmasan csípni, mielőtt meghalnak tőle. Itt a Margit-sziget tájékán kb. szerdáig nem lehetett megmaradni kint, de ma még egy szúnyog se jött be az ablakon.
-
Xelo
addikt
válasz
ladybug #33431 üzenetére
csinos vagy, kulso alapjan siman letagadhatnad a kolkoket (mar ha akarnad)
NoLF: pontosan errol volt szo, kihamoztad a lenyeget
-----
mas: nem tudom ti hogy vagyok vele, de en nyaron is csak citromos sort iszok. gosserbol van nagyon finom, most meg miller chill-el van tele a huto (ez is jo). -
Csabee.
nagyúr
máshol is szúnyog invázió van? nem lehet kimenni locsolni sem mert 5perc alatt ellep a szúnyog
-
-
NoLF
veterán
3:3 nemde?
basszus, sárkány van a konyhában...
-
Xelo
addikt
-
NoLF
veterán
na csak előkerült egy kis sör a hűtőből, hogy jobban menjen a munka
-
bnss
veterán
Szép estét! Ilyen is régen esett meg, hogy elbóbiskolok délután. Úgy látszik a kánikula lemeríti az akkuimat.
szerk.: kimegyek 5 perce egy szál rövidnadrágban az udvarra, és megtámadnak a szúnyogok. A szemetek a hátamon támadtak, még vakarózni sem tudok.
-
venember83
nagyúr
-
NoLF
veterán
kicsit kezd elegem lenni hogy mindenki kint sörözik én meg dolgozom mint a málhás szamár...
-
ladybug
őstag
Ugyan már, nincs probléma. A moderátor úr meg ilyen kis semmiségért nem fog akcióba lépni.
Amúgy meg zokon vettem a kijelentést, miszerint a 2 gyerekes anyuka nem az eseted. Honnan tudod hogy nézek ki? Azért, mert anyuka vagyok, már nem lehetek csinos? Pff. A héten ez már a második.
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #33205 üzenetére
S miért nem vetted? Hátha megvilágosodott volna s valami értelmet csempésztél volna bugyuta kis fejébe.
-
Xelo
addikt
rohadt ups siethetne. rendeltem par dolgot blackholeboards.com-rol, 4 sapit ( 2 fullcap 2 beanie), kulcstartot, csukloszoritot meg osszedobtam egy uj deszkat. repulo vmikor hajnalban szallt le a cuccal, 7orakor kuldtek ki a kocsit es most meg 1 van du.
-
Xelo
addikt
aj meg mielott valami buntit kapnek nem en voltam valami csunya ellopta az accountom, azt se tudom mirol van szo
egyebkent a 2gyerekes anyuka amugy sem az esetem.. nah mind1. (tenyleg szorri
) ma ilyen rossz vagyok, nem kell komolyan venni
-
pohár
félisten
válasz
bolondember #33413 üzenetére
Hogyisne...
Míg nincs kész a neduddki dictionary addig nemAmúgy meg a sültre gondoltam...
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #33413 üzenetére
Lehet, hogy a sültre gondolta
Biztos valami új verzió - göngyölt barigerinc tipródó pohárasszony módra
-
neduddki
nagyúr
HI!
eppen itt ulok 4 gep koztt es karbantartok, szipen egyiukrul a masikra es kozben tatatam ezt: Fokhagymás, rozmaringos báránygerinc, medvehagymás, gorgonzolás, krumplipürével ANYADDDDDDDD, BAZZZZZZZZZZZ aszem az osszesver egyiranyu aramlast vett fel a nyalam a foldon csopog
en befejetem elmentem haza /csak otthon nem ez van de nem baj me van 5 liter hazi gyunocsleves azzla majd karpotom amaham/udv
neduddki
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #33409 üzenetére
Szia
Kicsit erősre sikeredett az adott böffentés, de talán az elkövető zsenge ifjú kora lehet a magyarázat rá
mediddlo: Ez biza gyilkos volt - eddig nem voltam éhes, most viszont mintha szakadék lenne a bélésem helyén... Asszem megkeresem Macit és ráuszítom a békés kempingezőkre holmi piknikes kosárért
-
-
Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5070Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- IP és konferencia telefonok (Alcatel, POLYCOM)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest