Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
s_henderson
csendes tag
válasz
wallace 234
üzenetére
Ezek szerint igen. Most ez a szivárványszínű téglalap megy OLED felirattal. De legalább megy vmi.
-
s_henderson
csendes tag
-
s_henderson
csendes tag
válasz
BearZak
üzenetére
Hát, a TV-k lejátszója soha meg sem fogja közelíteni egy jó médiaplaya képességeit. Ha ajánlhatok egyet, a Dune HD új Real Vision 4K lejátszóját nyugodt szívvel ajánlhatom. Mindent visz, HDR10+, Dolby Vision képes, DSD-t is visz ISO-ból ha valaki szeretne SACD-t hallgatni. A Jukebox-a pedig remek.
-
s_henderson
csendes tag
válasz
Halihólaci
üzenetére
Én is csak a budaörsiből tudtam rendelni csak ott volt, a MM weboldalán rendeltem meg. Még annyit h sehol sem írják (még a Panasonic weboldalán sem), de a 980-as sorozatban is benne van a Netflix calibrated mode. Most találtam meg, Netflix nézés közben rámentem a kép beállításra és ott van, be is kapcsolható. Eddig nem tűnt fel, mert ez az opció értelemszerűen csak Netflixen belül él.
-
s_henderson
csendes tag
válasz
Halihólaci
üzenetére
Semmi baj nincs a HZ980-nal, gyönyörű hibamentes képe van. Még a BFI sem hiányzik egyáltalán, bár én mondjuk nem játszom rajta. A Dolby Vision lemászik a képernyőről és a HDR is nagyon rendben van. Szóval nem igazán vágom miért is ekézi ez a sok szaki itt.
-
s_henderson
csendes tag
-
s_henderson
csendes tag
válasz
wyll358
üzenetére
Nem mondanám alsóbb kategóriásnak. Ugyan belépő szintűnek aposztrofálják, de láttam együtt HZ1000-rel, nincs észrevehető különbség, hiába Master HD OLED a másik. A 980-tól egyedül ez és a Netflix Calibrated Mode különbözteti meg, anélkül meg lehet élni és az meg azért valljuk be, nem ér meg +260k-t.
-
s_henderson
csendes tag
válasz
Angelo69
üzenetére
Egyértelműen Panasonic TX-65HZ980E. OLED, Dolby Vision IQ, HDR10+, Atmos, Filmkészítő üzemmód, Netflix ajánlású TV, HDMI ugyan csak 2.0b, de eARC-t és ALLM-t tudja, és ha nem konzolozol annyira nem kell a 2.1. Olvastam pár rewiev-t, igen csak jókat írnak róla. Tesztelték a panelt Calman-nel, perfekt a gyári beállítás. MM-ban most 589k.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen alaplapot vegyek?
- LEGO klub
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Motoros topic
- iPhone topik
- További aktív témák...
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.05
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor