Hirdetés
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 128 GB-os, kétcsatornás G.Skill memóriakészlet, 8000 MHz-cel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Codiee
tag
válasz
dgyuri0123 #87800 üzenetére
1. Már kérvényeztem a 3 napon belüli cserekészüléket.
2. 10+ éve használok LG TV-ket, nem fogok Samsungot venni még akkor sem, hogyha jobb a QD-OLEDA nagy "Gamer" monitorjaiknál megmutatták, hogy mekkora egy okádék fos a minőségük.
Egyébként az LG-nek van Magyarországon több márkaszervíze, Debrecenbe is, ahol én lakok, és igen kijönnének és kicserélnék ha arról lenne szóAminek viszont örülök, nem gondoltam volna, hogy Magyarországon van ilyen.
Megkérdeztem, hogy valaki esetleg tapasztalt-e ilyet. A köze csak annyi, hogy mérnökinformatikus vagyok, hogy van egy alapom amiből tudok következtetni, hogy a panel szar, vagy csak szimplán egy OLED anomáliával állok szembe.
De mivel a manuális pixelfrissítés se oldotta meg, nem hiszem, hogy x idővel csak úgy eltűnne, s ha el is tűnne, akkor vissza fog jönni, amivel viszont én személy szerint nem akarok szopni"vagy megint elállsz a vételtől és ezt még kipróbálhatod az összes márkánál.
ja.... sokkal drágábbért." -> Drágáról pedig ne beszéljünk, 700-750K a C3, a G3 900k 65". Ennél nagyobb nem kell, és szerintem a Samsungnál sincsen ennél drágább TV ami nem valami csilivili új technológia ami ugyan nem ebben a gyerekbetegségbe, hanem másba.
A build qualityról meg minőségellenörzésről meg csak annyit, hogy ez még mindig OLED és nem LCD. Szerintem mai napig kézzel válogatják a paneleket. (Vicc, gép méri őket, de kurvakényes valszeg még 10 évvel az első OLED panel gyártósor után is) És a kereslet nő, az error is nő vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest