-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
OLED TV-kben és nitekben gazdag, Boldog Új Évet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Tudom, tudom... "menjek szemorvoshoz"...
Arra persze már nem kapok választ, hogy az az ominózus plazma tévé, egyébként házimozi rajongó tulajdonosa hozzám hasonlóan miért találta jobbnak a SONY-t...
Tudom, tudom... ő is "menjen szemorvoshoz".
Csak tudod az a helyzet, hogy a GT50-et alaposan és érdemben, a plazma tv tulajdonosokkal vívott megannyi "csörte" után, a véleményeket a plazma technológia sajátosságairól, a Pioneer és Panasonic készülékeiről A-tól Z-ig ismerve tudtam letesztelni először; és mindezek után bizony némi csalódást nyújtott a látvány. Elmaradt a várt "állejtés".
Nem azt mondtam, hogy rossz volt, mert tényleg jó kis készülék. Csak éppen a SONY-m képe mindenben jobb volt. Ennyi.
Igen, a legkönnyebb azt mondani, hogy a beállítások voltak rosszak. Mindenesetre sokkal könnyebb, mint beismerni, hogy a plazma technológia felett eljárt az idő, és manapság már bizony lehet vásárolni olyan LCD televíziókat, amelyek a mutatott látványban, a képi élményben minden tekintetben felülmúlják azt.
Az OLED-et pedig kár így, ebben a formában felemlegetned. Volt OLED tévém, használtam, teszteltem... Ha pusztán a képminőséget, valamint a sokat "puffogtatott" kontrasztot és a fekete szintet nézem, akkor bizony bármelyik OLED olyan magasan veri látványban bármelyik plazma, vagy LCD tévét, hogy azok szégyenkezve kulloghatnak vissza egy sarokba búslakodni... Aki ezt nem látja, annak tényleg baj van a látásával.
Ez van. De távol álljon tőlem, hogy meggyőzzelek, vagy akár csak kísérletet tegyek arra.
Láttam, amit láttam, tudom, amit tudok... egyébként pedig mindenki olyan tévét vegyen, ami jól esik neki!
"Aquila non captat muscas."
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- További aktív témák...
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest