Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamasgolf1
csendes tag
válasz
glocker
üzenetére
Egy ilyen tv (csak 65 colos meretu) nagyon boldog tulajdonosa vagyok egy hete. Pana 65vt65 plazmarol valtottam. Nekem a boltban (Richer sounds) azt mondtak c1 panel van benne c2 processzorjaval. A tv kepe szamomra lelegzetelallito, meg csak par filmet neztem meg vele de meggyozott. (uj avatar, top gun maverick, wall-e, grand tour uj epizodja). Kerete minimalis, asszem kozepen lenne a talpa, de en azt ki sem bontottam mert ez ment egyenesen a falra. Emby server fut a nason, annak klienset hasznalom a sajat smart oprendszereben. Szamomra eddig nagyon pozitiv es tetszik nagyon, de en nem vagyok hozzaerto csak szeretem ha egy tv-nek jo a kepe a szememnek. Remelem segitseg voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év ÁRGARANCIA
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL dec. 31 éjfélig!!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor