Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, tudok Adriánról.
A qc/picmip konfiguráció megvan, viszont a játék jelenleg inkább lecsengő fázisban van, pedig az induláskor komoly potenciál látszott benne.
A Doom (különösen a 2016-os reboot óta) szerintem kifejezetten erős kört futott. Klasszikus FPS-gyökerekből építkezik, de modernizált mechanikákkal. Úgy látom, nagyobb fókusz volt a core gameplay loop tisztaságán és a rendszer belső koherenciáján.
Általánosságban az FPS és más műfajok is jelentős evolúción mentek keresztül (jó példa erre a CS különböző iterációi). Nem értékítélet kérdése, hogy a régi vagy az új jobb – inkább arról van szó, hogy a design fókusz eltolódott. A modern címekben hangsúlyosabbak az intenzívebb, gyorsabb, sokváltozós mechanikák, ami jobban illeszkedik a mai játékosi elvárásokhoz.
Tapasztalati alapon (BF, ARK stb.) az újabb játékok gyakran kaotikusabb, túlpörgetettebb élményt adnak. A klasszikus címeknél erősebben érvényesült a skill-dominancia: megfelelő tudásszinten az eredmény nagy arányban reprodukálható volt, kisebb RNG-faktor mellett. A mostani rendszerekben a variancia és a rendszerszintű bizonytalanság nagyobb szerepet kap.
Emellett üzleti modell szinten is látható elmozdulás: több modern FPS a retention és monetizáció irányából közelít, ami részben kompetitív, részben addiktív mechanikák erősítését jelenti.
Ettől függetlenül a műfaj továbbra is sokszínű, és az FPS-en belül is több eltérő design-irány létezik – ide sorolnám potenciálisan a Marathon típusú megközelítést is.
#21 TESCO-Zsömle
Mára egy ipar lett ez az egész, for gamer by gamers már egészen más megközelítést kapott -
.LnB
titán
Egyébként QC-ben is lehetett olyan szintű picmip-et kihozni, mint amit én linkeltem Q3-at. Csak ahhoz Nvidia panelben kellett babrálni.

Nem, az arena shootereknek nincs már közönsége. Akár mit csinált volna az id, sok esélyük nem volt. Szerintem a mai játékosok az arena shooterekre boomer dologként tekintenek. A QC mellett ott volt a Reflex is, egy tök jó alap volt. De esélye sem volt végül, hiába próbálták fejlesztgetni. Pedig QC-ben még egy kimagasló játékosunk is volt Adrián személyében.
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
"szurkolok én is, mert minél több minőségi, érdekes játék jön bármelyik zsánerben"
+1
Egyetértünk, az külön öröm, ha próbálkoznak valami szokatlan dizájn vagy más extra elemmel, amit eddig még nem láttunk hasonló formában -
MikeWazowski
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Persze, világos.
nem emiatt nem tetszett meg a game. -
Engem megvett a game kilóra, nem nagyon fog más menni, kivéve az új Resi, azt végig tolom
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Mentségére szóljon, hogy egy terheléses/stabilitás tesztnél bocsánatos bűn technikai hibákba futni. Mégis csak most szabadult rá először érdemi mennyiségben player.
Még nem néztem, de mivel nem vagyok kompetitív lövöldés, nem hajt a tarár, mert csak VOD-ot fogok nézni.
Viszont szurkolok én is, mert minél több minőségi, érdekes játék jön bármelyik zsánerben, az a játékos-közösségnek WIN.
-
Raysen623
veterán
Engem ugyan nem fogott meg ez a játék, de örülök amiért ennyi pozitív vélemény olvasható róla.
-
goredani
csendes tag
Ha valaki társ Runnereket keres van magyar Marathon Discord csoport:
https://discord.gg/cq4qMwXh -
Csandi
addikt
Marathon topikba írtam a véleményem, de akkor ide is

"Nekem nagyon bejön. Olyan mint a playtestek voltak csak szebb, fluidabb, jobb.
19:00 óta most van az első szünet, lvl 16, vault valuem 30-40k között ingadozik de már nem győzöm törölni a cuccokat mert sosem férek el. 1-2x volt halál, amúgy meg szinte mindenkit lerakunk, fightok tök funok, mapok jók, szép, élvezetes az egész. 3mas premadel nyomjuk nyilván. Sniper elég busted, komplett csapatokat rakok le vele egyedül akkora a dmg-e meg olyan gyorsan lő és hitscannel elég könnyű az aim, meg a 2 csövű shoti is kemény. Sima fegyókból a burst rifleök meg az smg-k erősek sztem.
Karakterekből mind jó sztem kivéve a fehér hajú sprinter csaj. Triage kötelező, meg recon is, azon kívűl assassint meg destroyert variáltunk 3. nak. Destroyer overall jobbnak tűnik." -
Zoltn
senior tag
-
wjbhbdux
veterán
Azért annyira nem lett nagy szám, mint ahogy felhájpolták az utóbbi 2 hétben youtuberek meg a gerilla marketinges redditorok és külföldi fórumozók, nem ez lesz a következő ARC Raiders féle sikertörténet.
Grafika javult tavaly óta, de azért voltak ennél szebb bolygók a Destinyben már. UI ránézni is rossz, már előre érik az uninstall ha megtelik az inventory és el kell kezdeni vele szöszmötölni. -
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nagyon vártam én is, kíváncsi leszek
-
MikeWazowski
veterán
Ki fogom próbálni, köszi az infót!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Trollok komolyan
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Apple asztali gépek
- World of Warships
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- Kingston hyperX fury 8GB 2400mhz
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem emiatt nem tetszett meg a game.