Hirdetés
- Mini PC
- Léghűtés topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Projektor topic
- Bakelit, Vinyl lemezjátszó
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- potyautas: Imádlak Bulgária
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dropi
senior tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Tehát ha jól értem, leszögezhetjük, hogy te jobban tudod, mint a gyártó, hogy mik a jó, hogy azt ne mondjam, a tévéhez legjobb beállítások.
Arról nem is beszélve, hogy le vagyok cseszve, hogy miért vettem oled tévét, ha nem azokat a színeket szeretem, amiket te? Ezt kicsit erősnek érzem azért
Én a színeket nem állítgatom el, a paradicsom nálam is piros, csak nálam olyan piros, hogy lerobban a képernyőről, és komolyan nem tudom, hogy ezért én miért vagyok lecseszve.És abban is egyetértek Zsömica gondolatával (Én épp ezen szoktam szemöldököt ráncolni.., hogy azért nézzem a filmet Filmmaker módban mert a rendező így képzelte el..? Hát a tökömet érdekli ő hogy képzelte el - ha nekem pl. az eredeti képmód megjelenítése áll legközelebb a tetszésemhez..!), én nem a filmművészeti egyetemre készülök, hanem színes tévét akarok nézni rikító sárga türkiz meg piros színekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor