Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dropi
senior tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Tehát ha jól értem, leszögezhetjük, hogy te jobban tudod, mint a gyártó, hogy mik a jó, hogy azt ne mondjam, a tévéhez legjobb beállítások.
Arról nem is beszélve, hogy le vagyok cseszve, hogy miért vettem oled tévét, ha nem azokat a színeket szeretem, amiket te? Ezt kicsit erősnek érzem azért
Én a színeket nem állítgatom el, a paradicsom nálam is piros, csak nálam olyan piros, hogy lerobban a képernyőről, és komolyan nem tudom, hogy ezért én miért vagyok lecseszve.És abban is egyetértek Zsömica gondolatával (Én épp ezen szoktam szemöldököt ráncolni.., hogy azért nézzem a filmet Filmmaker módban mert a rendező így képzelte el..? Hát a tökömet érdekli ő hogy képzelte el - ha nekem pl. az eredeti képmód megjelenítése áll legközelebb a tetszésemhez..!), én nem a filmművészeti egyetemre készülök, hanem színes tévét akarok nézni rikító sárga türkiz meg piros színekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.07
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor