Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Gazdagon átadja a szőlőszemek telt aromáját, és a borkészítők szeretete édesít meg minden kortyot. Kezdetben szkeptikus voltam, de hatásos. Elmúltak az alhasi panaszok, és kigyógyultam a depresszióból, szóval tényleg levette rólam a sötétség átkát.

Kicsit komolyabbra fordítva a dolgot...
A demó szép (mint általában minden demó...), de szerintem gyakorlatilag ugyan azt tudják ezek a '17-es OLED TV-k HDR10-el és DV-vel, hisz mindkét formátum lefedi a hardware tudását minden dinemnzióban (3D színtér, precizitás, stb). Ha van valami objektíven igazolható különbség, az inkább vagy onnan jön majd, hogy X készülékre jobban sikerült az Y formátum támogatása a szoftverben, vagy hogy jobban sikerült az adott kiadvány Z verziója.
De még általánosságban is azt mondanám, hogy elsőre sokkal jobban tetszett ez a HDR dolog, míg csak vizsgálgattam, mint mióta végignéztem egy filmet és még nem tudtam eldönteni, hogy az most jó vagy rossz, hogy kb. 10 perc után teljesen elfelejtettem, hogy HDR filmet nézek, nem SDR-t. Visszafelé is ki kéne próbálni, hogy ez most olyan dolog, aminek csak addig örül az ember, míg észben és szem előtt tartja, vagy hiányzik ha elveszi.
Pontosabban egy-két alkalommal zavart is, mikor a szemembe vakított egy zseblámpa, vagy ilyesmi (Alien). Szóval lényegében akkor tudatosult cask bennem, hogy az HDR, mikor néha zavart kicsit...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Megvan a Marathon megjelenési dátuma
- Energiaital topic
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen processzort vegyek?
- Napelem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- 55" OLED 4K S90C Smart AI TV (2023)
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Vhiktor