Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
válasz
Sidorovich #63714 üzenetére
Csak Destiny2-el játszottam mostanában, HDR GAME módban, egyébként Szakértő világos amit használok TV nézésre: E9 oled fény 80, kontraszt 85, fényerő 50, élesség 10, szín mélység 50, az E9 nem kalibrált, a C8 kalibrált és segített rajta a manuális pixel frissítés. C8 Szakértő világos pedig oled fény 50, kontraszt 85, fényerő 50, szín mélység 50. Eddig soha nem hasonlítottam a két TV-n a képernyő módokat. De az oled fényben nem kevés a különbség 80 vs. 50.
Képernyőváltás off volt, logó is off. Esti pixel frissítés ment mindennap. A D2-ben van 2358 órám. Jeleztem az LG ügyfélszolgálatra a problémámat aztán meglátom, hogy mi lesz belőle, mindenképpen beszámolók itt
Mindkét tv-men 2+3 év gari van, MM vásárlás mind2.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest