Hirdetés
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strezi
őstag
válasz
hunspikey
üzenetére
5 IRE-nél nem jelentős a szélek sötétedése, 10-nép pedig már egyáltalán nem látható. Az alatt jön inkább ki, csináltam fulscreen RGB képeket 161616 - tól 272727(ha jól számolom ez az 5 IRE) - ig.
Sajnos nappal tudtam csak fényképezni, ott nem sok látszik a sötétítők mellett beszűrődő fénytől. De szabadszemmel azért kivehető volt. Sajnos ehhez már kevés az én pár éves bridge (Panasonic
) fényképezőgépem. Ez is mutatja azért, hogy nem olyan mellbevágó ez a probléma ...
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) fényképezőgépem. Ez is mutatja azért, hogy nem olyan mellbevágó ez a probléma ...
Vhiktor