Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partizan182
senior tag
Tökéletes? Nem.
Képes vagyok LCD-re nézni hányás nélkül mióta megvan? Nem.Vignettingen obsesseltem egy jó hetet (nagyon sötét egyenszürke - 5% near black - képernyőn a szélek sötétednek) meg vacillálgattam hogy full range vagy limited RGB-ben hajtsam (full nyert).
Gépi kalibrálás akkor fontos ha munkádhoz/hobbidhoz kell (pl fotószerkesztés, filmes utómunka stb.), gyárilag nagyon szép természetes az én panelem.
Mikori gyártás egyébként? (Hátlapjára van írva) Enyém 2015 dec, utólag olvasom AVforumon hogy állítólag az a golden ticket, előtte/utána nem jöttek olyan fasza panelok (0 referenciám van rá szal passz hogy tényleg így van-e).
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Hobby rádiós topik
- Milyen autót vegyek?
- World of Tanks - OFF topic
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vigneau interaktív lokálblogja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor