Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- TCL LCD és LED TV-k
- Blu ray írás és írási hiba
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Ez aztán elég komoly ProArt monitornak tűnik!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
válasz
Citroware
üzenetére
Nehezen fogod tudni ezt letesztelni sajnos, mert szerintem kell hozzá 1-2 hét használat, hogy kiderüljön, hogy zavar-e téged az OLED interpoláció mentes képe, illetve hogy zavar-e a B gyengébb interpolációja. A nagyobb fényerőt szerintem nyugodtan elfelejtheted, én bevallom nem is teljesen értem, hogy hogy lehetne, ha egyszer a kijelző vezérlőelektronikája ugyanaz.
Esetleg jó tesztanyaggal tudok segíteni ebben. Pl. az umbrella academy első évadának legelső része nekem botrányosan nézhetetlen interpoláció nélkül. Interpolációval meg rengeteg az artifact. Ehhez az általam korábban linkelt jeleneteket is elviheted egy pendrive-on valahova, ahol meg lehet sasolni a tv-ket működés közben. Persze ez se egyszerű, mert nem biztos, hogy ott ismeretlenül annyira fogod tudni kezelni a tv-t, hogy ilyeneket gyorsan kapcsolgass, pendrive tartalmat megtalálj, lejátssz.
Így végiggondolva az interpolációs anomáliákat a tesztvideóimon láthatod. Nincs minden forrás esetén, valamiért bizonyos anyagok sokkal hajlamosabbak rá, és jellemzően pont ugyenezek az anyagok nagyon rosszak mozgásban nélküle. Ami hajlamos rá, ott 4-5 percenként számíthatsz valami hasonlóra, mint amiket beraktam.
Sajnos az interpolációmentes mozgásról nem sikerült nekem értelmes videót készítenem, mivel eléggé bekavar az újrafelvétel framerate-je. Szóval azt tényleg élőben kell megnézni. Csak ne hagyd magad olyanokkal etetni, hogy hát ha a foci jó rajta, akkor jó az, mert az jellemzően 60fps, és itt a 24-gyel vannak bajok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- XPEnology
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A felhőbe ment terv: adj ötmilliárdot, kapsz százmilliárdot!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- További aktív témák...
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor