Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Skorpio.59.j #36431 üzenetére
Ha olvasod a fórumot, tudod, hogy én Panás vagyok, két tv-vel két méretben. El is vagyok kicsit vakulva a Pana irányában (a macska meg fel van mászva a fára). Pontosan azért is, amit leírtál.
De (és itt most nem lebeszélni akarlak a Panáról, Isten ments, sőt) azért nincs kizárva, hogy az LG-ket be kellene állítani. A túlszaturált színek pl lehetnek azért, mert valami kiemelt módra voltak állítva, ami ezt eredményezi. A képbeállításokat kellene mustrázni egy kicsit, mielőtt döntötök. Egy valamit viszont nem valószínű, hogy el lehet tüntetni, az a zöld gyep sárgulása, ami ugye a tinting nevű jelenség. Olyan tv-t ne vegyetek, amin máris látszik ez. Szerintem elsődleges a képminőség.
Ha a Pana mellett döntötök, tudnotok kell, hogy egy Panás hibáról (2017-es modellel) tudunk, ami azért nagyjából megoldódott gariban (kapott egy új idei tv-t az illető). Többről nem. Nagyon valószínű, hogy több Panás is olvassa a fórumot, ha lenne gondjuk, beírnának. Képhibáról többről nem tudunk. Ami még ide tartozik, pár feature-t nem kaptok a Panával, amit LG-vel igen. HDMI 2.1, ami játéknál jöhet később jól, majd egyszer konzolok esetében. Szebb menüt (nem tudom, azt néztétek e a boltban). Szebb távirányítót. Ezek nem feltétlen fontosak, nálam is kiderült, igaz nálam a tavalyi verziók vannak, amikben még DV sem volt, viszont pl az 65FZ950-hez 2 db távirányítót kaptam, egy tapizós kicsit, meg egy full fém nagyot, meg Technics soundbart. De ezek nélkül is meglennék, megvagyok, ha kép és a hang tökéletes. Márpedig az az.
Egy szóval hajrá. A Panában nem fogtok csalódni, de az LG-k képénél azért vegyétek figyelembe a képbeállítás lehetőségét. Az elszíneződést viszont nem fogjátok tudni eltüntetni egyik tv esetében sem, így ha egy mód van rá, olyat ne vegyetek, aminél normál tartalomnál látható. A helyszínen próbáljátok ki az adott tv focival, fehérrel, alapszínekkel (pixelhiba miatt). Én online rendeletem a tv-ket, de szerencsére nem volt hibás egyik sem, de ha lehetőségem lett volna helyszínen kipróbálni, megtettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest