Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
Nem csak szerintem.

Amúgy ha jól emlékszem téged nem zavar a szappanopera effekt, sőt mintha ajnároztad volna, mekkora királyság ez az interpolált czucc.

Ha valakinek ez tetszik, azzal nem lehet mit kezdeni - felesleges vitatkozni ezen.
Szerintem borzalmas ha egy 24p-s anyag szappanoperázik - azt is könnyű belátni, hogy a folyamatos gyors mozgás csak szappan esetében lesz röccenésmentes OLED-en.Ne mondjuk már azt, hogy az OLED mozgásmegjelenítésben van olyan jó mint egy régi CRT vagy mint egy plazma (hovatovább BFI-s LEDTV), mert ez fizikai képtelenség 24p esetében.
Kár lenne vakítanunk magunkat azért mert vettünk egy OLED tévét.Nekem van itthon OLED (55e6v) és plazma is, a mozifilmeket IS nyilván az OLED-en nézem, mert összélményben ver minden tévét ami ma kapható a boltokban.
Ettől függetlenül ha gyors mozgásokról van szó, egy régi CRT vagy plazma sajnos (még) jobb.Ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- 204 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Vhiktor