Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mini PC
- Hobby elektronika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
Nem csak szerintem.

Amúgy ha jól emlékszem téged nem zavar a szappanopera effekt, sőt mintha ajnároztad volna, mekkora királyság ez az interpolált czucc.

Ha valakinek ez tetszik, azzal nem lehet mit kezdeni - felesleges vitatkozni ezen.
Szerintem borzalmas ha egy 24p-s anyag szappanoperázik - azt is könnyű belátni, hogy a folyamatos gyors mozgás csak szappan esetében lesz röccenésmentes OLED-en.Ne mondjuk már azt, hogy az OLED mozgásmegjelenítésben van olyan jó mint egy régi CRT vagy mint egy plazma (hovatovább BFI-s LEDTV), mert ez fizikai képtelenség 24p esetében.
Kár lenne vakítanunk magunkat azért mert vettünk egy OLED tévét.Nekem van itthon OLED (55e6v) és plazma is, a mozifilmeket IS nyilván az OLED-en nézem, mert összélményben ver minden tévét ami ma kapható a boltokban.
Ettől függetlenül ha gyors mozgásokról van szó, egy régi CRT vagy plazma sajnos (még) jobb.Ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG OLED65G48LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Vhiktor