Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nobeige

    tag

    válasz Ijk #2382 üzenetére

    Bizony, 10 perc bőven elég lenne ahhoz, hogy a saját szemeddel lásd, hogy most nem úgy van, ahogy régen láttad. (Persze egyéni érzékelési különbség mindig lehetséges.)

    Tudod, az egész onnan indult el, hogy a hdtv-s faszi feltalálta a kanálban a mélyedést a Philips esetén, pedig a két éves FHD oled is 600 soros, ha trumotion user de-judder 0 de-blur 9 beállítást használnak.
    ( A kedvedért: ezt mérte ki a teszt.)
    Ezt bizonyítottam. Bebizonytottam, hogy az én tévémen trumotion user beállítás esetén a de-judder 0 érték hatása ugyanaz, mint trumotion ki esetén, vagyis hogy van olyan trumotion beállítás, ami nem használ interpolációt. Mindezt azokkal a tesztábrákkal, amelyek mindenkinek hozzáférhetők, és direkt erre a célra szolgálnak.

    Megértem a Vincent Teoh-t, valószínűleg ebből az internetes újságíró dologból próbál élni, valami tartalmat muszáj csinálni, valamit kell írni a hülye tévékről, mert legközelebb nem kap tesztpéldányt meg meghívót a kiállításra, nem lesz klikkelés és nem lesz nézettség és ő végül is szeret ezzel foglalkozni.

    Szerintem ezen a fórumon magától értetődő, hogy ha valamit magunk is ki tudunk próbálni, akkor azt megtesszük, nem fogadjuk el kritikátlanul az internetes review-kat. Ez most pont egy ilyen eset volt.

    Az egész dolog a file-ok megkeresésével együtt nem vett igénybe többet bő egy óránál.

    A fórumra irkálás jóval több időt vesz el.

Új hozzászólás Aktív témák