Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nobeige
tag
Bizony, 10 perc bőven elég lenne ahhoz, hogy a saját szemeddel lásd, hogy most nem úgy van, ahogy régen láttad. (Persze egyéni érzékelési különbség mindig lehetséges.)
Tudod, az egész onnan indult el, hogy a hdtv-s faszi feltalálta a kanálban a mélyedést a Philips esetén, pedig a két éves FHD oled is 600 soros, ha trumotion user de-judder 0 de-blur 9 beállítást használnak.
( A kedvedért: ezt mérte ki a teszt.)
Ezt bizonyítottam. Bebizonytottam, hogy az én tévémen trumotion user beállítás esetén a de-judder 0 érték hatása ugyanaz, mint trumotion ki esetén, vagyis hogy van olyan trumotion beállítás, ami nem használ interpolációt. Mindezt azokkal a tesztábrákkal, amelyek mindenkinek hozzáférhetők, és direkt erre a célra szolgálnak.Megértem a Vincent Teoh-t, valószínűleg ebből az internetes újságíró dologból próbál élni, valami tartalmat muszáj csinálni, valamit kell írni a hülye tévékről, mert legközelebb nem kap tesztpéldányt meg meghívót a kiállításra, nem lesz klikkelés és nem lesz nézettség és ő végül is szeret ezzel foglalkozni.
Szerintem ezen a fórumon magától értetődő, hogy ha valamit magunk is ki tudunk próbálni, akkor azt megtesszük, nem fogadjuk el kritikátlanul az internetes review-kat. Ez most pont egy ilyen eset volt.
Az egész dolog a file-ok megkeresésével együtt nem vett igénybe többet bő egy óránál.
A fórumra irkálás jóval több időt vesz el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Lexus, Toyota topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Trollok komolyan
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL dec. 31 éjfélig!!
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 65S95F 77S95F 3év ÁRGARANCIA
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor