Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ImACeltic

őstag

Nemrég elvitte a szerelő bácsi a B8-asomat. Kis érdekesség, hogy ugye a Telekomtól vettem a TV-t, az első készülék dobozán még LG-s jótállási jegy volt, de aztán mivel az pixel hibás lett - amit 3 napon belül jeleztem a Telekomnak - így a Telekom cserélte a készüléket, viszont a csere készülékkel nem LG-s jótállási jegy érkezett, hanem Telekomos. Itt elsőre a bácsi azt mondta, hogy LG-s kell és elkezdte szidni a Telekomot, hogy mi a f@szért szedik ki az LG-set. Felhívta a főnökét, hogy elfogadja-e ezt a Telekomos jótállási jegyet. Főnök mondta a telefonba, hogy persze, hozzad, még hallottam is. Elég szűkszavú beszélgetés volt, most vagy a főnök személyisége ilyen vagy már alapból így áll a bácsihoz (ha értitek mire gondolok). Lényeg, hogy elvitte a TV-t, azt mondta legkésőbb hétfőre kész lesz.

Ezt a jótállási jegy mizériát nem tudom, hogy jogosan fújta-e fel a szerelő vagy csak rigolyái vannak idős korára. Azt nem mondtam külön a szerelőnek, hogy ez a TV már egy csere készülék, mondjuk amikor bejelentettem a csere TV hibáját, hogy világosabb a kijelző egyik fele, mint a másik, mondtam is, hogy ez már csere TV, tehát ha ez érdemi információ lett volna, gondolom tudatják a szerelővel is.

Új hozzászólás Aktív témák