Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- PLC programozás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImACeltic
őstag
Nemrég elvitte a szerelő bácsi a B8-asomat. Kis érdekesség, hogy ugye a Telekomtól vettem a TV-t, az első készülék dobozán még LG-s jótállási jegy volt, de aztán mivel az pixel hibás lett - amit 3 napon belül jeleztem a Telekomnak - így a Telekom cserélte a készüléket, viszont a csere készülékkel nem LG-s jótállási jegy érkezett, hanem Telekomos. Itt elsőre a bácsi azt mondta, hogy LG-s kell és elkezdte szidni a Telekomot, hogy mi a f@szért szedik ki az LG-set. Felhívta a főnökét, hogy elfogadja-e ezt a Telekomos jótállási jegyet. Főnök mondta a telefonba, hogy persze, hozzad, még hallottam is. Elég szűkszavú beszélgetés volt, most vagy a főnök személyisége ilyen vagy már alapból így áll a bácsihoz (ha értitek mire gondolok). Lényeg, hogy elvitte a TV-t, azt mondta legkésőbb hétfőre kész lesz.
Ezt a jótállási jegy mizériát nem tudom, hogy jogosan fújta-e fel a szerelő vagy csak rigolyái vannak idős korára. Azt nem mondtam külön a szerelőnek, hogy ez a TV már egy csere készülék, mondjuk amikor bejelentettem a csere TV hibáját, hogy világosabb a kijelző egyik fele, mint a másik, mondtam is, hogy ez már csere TV, tehát ha ez érdemi információ lett volna, gondolom tudatják a szerelővel is.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG OLED C1 55"
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év ÁRGARANCIA
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor