- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
válasz
KubanitoS #301 üzenetére
Sokat fejlődött az IPS technológia (meg nyilván a többi is). Egy U2312HM-ről váltottam P2719H-ra és ég és föld volt, főleg a fekete. Most egy gigabyte gaming IPS-em van a 170 Hz miatt, az is elég jó. Amit szasanyi linkelt ultrasharp dell az valszeg még 1-2 nagyságrenddel afelett van mint amiket eddig én láttam.
VA-tól nekem megfájdult a fejem/szemem. 🤷♂️RazoR: Másféle fringig-je van a 2 OLED-nek. A QD-nek van egy alul lila, felül zöld? árnyékocskája.
itt egy videó a témában:
QD OLED vs WOLED - Glossy vs Matte - Eye Strain and Fringing? Side By Side Comparison -
szasanyi
félisten
válasz
KubanitoS #301 üzenetére
Szívesen, főként ezért van a fórum: információ megosztásra. Sajnos az ívelt tmonitor kiesik az érdeklődési körömből (én képtelen lennék megszokni) és a 21:9 is így ahhoz érdemben nem tudok hozzászólni.
IPS szvsz nincs kihalóban, mert sok tekintetben jobb mint a VA és a választék is nagyobb. Ha meg igazán színeset akarsz akkor kimondottan Quantum Dot (QD) monitorokat keress (bár az OLED ebből a szempontból sem olyan mint a normál IPS). -
szasanyi
félisten
válasz
KubanitoS #290 üzenetére
Amit leírtál (mire , mivel és hogyan) ahhoz a használathoz sztem fölöslegesen drága és nem is ideális. OLED esetén játék kellene, hogy a fő szempont legyen utána film és sorozatok nézés, végül csekély részben általános felhasználás (böngészés). Így felel meg leginkább arra a célra amire kitalálták.
-
Bl@tty
tag
válasz
KubanitoS #290 üzenetére
Nálam volt egy példány pár napig, de iszonyúan sípolt (coil whine) képtartalomtól függően. Ettől eltekintve szerintem az egyik legszebb 34"-es monitor külsőre, kis helyet foglaló, de stabil talppal. A képe nagyon szép és a hangja is meglepően jó volt az okos TV funkciókkal próbálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- VA Paneles 27 colos FHD 165 Hz Gamer MSI Optix G27C4 Ívelt Monitor
- Philips 346B1C 34 hajlított WQHD monitor garanciával!
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- HP OMEN Transcend - 32", OLED, 3840 2160, 240Hz, G-SYNC, FreeSync, 0,03ms, HDR - Új - Eladó!
- LG 34GP950G-B - 34", Nano IPS, 3440x1440, 180Hz, G-SYNC, 1ms, HDR600 - Gari 2026.07.04. -ig -
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest