- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
válasz
szasanyi #293 üzenetére
Nem reagáltam eddig, de köszi az infót nekem is!
Kicsit off, de ha az oled nem ajánlott, egyáltalán lenne értelme nézelődni? Őszintén szólva a mostani, lassan 10 éves IPS Benq monitoromnak is igencsak szép képe van 2560x1440-en (van egy fél éves LG OLED tévém is, ennyi viszonyítási alapom van) és ahogy nézegettem a 21:9-es "gaming" monitorokat, majd mindegyik VA paneles. Nekem volt egy VA paneles monitorom a mostani IPS előtt és bizony az borzasztóan fakó volt, ezért is cseréltem anno a mostanira. Az én szememnek az IPS sokkal "színesebb", részletgazdagabbnak hat.
Vajon egy mostani VA 21:9 jobb lehet? Mondjuk egy miniled? Vagy nem is tudom merre kellene innen továbbindulni. Ahogy látom az IPS kihalóban van, vagy legalábbis manapság az a "gagyi" kategória. Régen a TN volt ahogy emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- LG UltraGear 34GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- ASUS ROG Swift PG27UCDM OLED gamer Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync! BeszámítOK
- SAMSUNG (LS34DG850SU) 34 "WQHD 175HZ OLED GAMER MONITOR UJ MODELL!
- Samsung S27FG904XU Odyssey 3D Gaming Monitor! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest