- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
válasz
szasanyi #293 üzenetére
Nem reagáltam eddig, de köszi az infót nekem is!
Kicsit off, de ha az oled nem ajánlott, egyáltalán lenne értelme nézelődni? Őszintén szólva a mostani, lassan 10 éves IPS Benq monitoromnak is igencsak szép képe van 2560x1440-en (van egy fél éves LG OLED tévém is, ennyi viszonyítási alapom van) és ahogy nézegettem a 21:9-es "gaming" monitorokat, majd mindegyik VA paneles. Nekem volt egy VA paneles monitorom a mostani IPS előtt és bizony az borzasztóan fakó volt, ezért is cseréltem anno a mostanira. Az én szememnek az IPS sokkal "színesebb", részletgazdagabbnak hat.
Vajon egy mostani VA 21:9 jobb lehet? Mondjuk egy miniled? Vagy nem is tudom merre kellene innen továbbindulni. Ahogy látom az IPS kihalóban van, vagy legalábbis manapság az a "gagyi" kategória. Régen a TN volt ahogy emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (LS43CG700NUXEN ) 43" 4K 144HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG LS49AG950NPXEN 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest