- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Google Chromecast topic
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
razor03
aktív tag
A gyári HDMI kábelt használom a monitorhoz, kipróbáltam a gyári DP kábelt is de utóbbi nem jeleníti meg az alaplap BIOS-át
, illetve a bekapcsolás utáni jelszót sem tudom beírni, mert nem jeleníti meg azt a felületet sem. Magyarul se post képernyő, se BIOS nincs DP-ról. Viszont HDMI-ről látom a post képernyőt, csak így meg elesek a 240 Hz-től.240 Hz nekem nem hiányzik, CS-vel meg egyéb kompetitív játékokkal nem játszom, Assassins Creed, meg Resident Evil... ilyen gamek vannak fent, 60-100 fps-nél úgysem kapok többet max grafikán.
Van erre a post képernyős dologra valami megoldás? Esetleg drágább DP kábel megoldhatja?
8 bit, 10 bit: tegnap kértem egy alapértelmezést a control panelhez, és ezután felajánlotta a 10 bit-et, leokéztam, de nem fogadta el, maradt a 8 bit, és utána már nem tudtam újra kiválasztani a 10 bit-et. Legfrissebb driver van fent, szerintem a kártya ennyit tud.
Nem baj, hamarosan úgyis lecserélem 2080 Ti-ra

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Steam topic
- Autós topik
- Vicces képek
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- MSI MAG 322UPF 32 Inch 4K Gaming Monitor - UHD 3840 x 2160, Rapid IPS, 160 Hz, 1 ms, 16: 9, HDR 400
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- LG UltraGear 27GX704A-B - Kicsomagolt monitor (2025 dec)
- LG UltraGear 32GQ950-B 4K 160 Hz - Használt Monitor (2024)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

, illetve a bekapcsolás utáni jelszót sem tudom beírni, mert nem jeleníti meg azt a felületet sem. Magyarul se post képernyő, se BIOS nincs DP-ról. Viszont HDMI-ről látom a post képernyőt, csak így meg elesek a 240 Hz-től.
Skynet258