Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
válasz
Tomasz94
üzenetére
Nekem az a meglátásom így fél év után, mióta nézegetem a topikot meg az oled monitor témát, hogy nem nagyon lehet mellélőni. Nem azon fog múlni, hogy matt, félmatt v glossy; WOLED v QD-OLED, hanem a pixelsűrűségen, átmérőn, fényerőn és esetleg a refresh rate-en.
- A woled és a qd-oled olvashatósága másként zavaró annak akinek jó szeme van.
- A QD-OLED magenta szóródásával riogatnak, aztán 99%-ban szerintem nem fog senkinek gondot okozni (ha csak nincs egy reflektor ráirányítva a monitorra.
)
- A glossy tükröződésével is riogatnak, a gyakorlatban pedig ott ahol a glossy tükröződése zavaró, ott a matt és a félmatt fényszóródása is zavaró lesz.
- Korábbi generációkkal is riogatunk, aztán akinek az van mégis nagy megelégedéssel használja.
-> Nem kell túlgondolni, szinte mindegy mit vesz az ember, ha az igényeinek megfelelő átmérőt, pixelsűrűséget, fényerőt és kepfrissítést választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robotporszívók
- EAFC 26
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gyúrósok ide!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Meta Quest 2 Virtuális valóság szemüveg! 128GB
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
)
Skynet258