- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atish19
őstag
Ebben a pillanatban. Tényleg parádés a kép. Még egyenlőre csak most rakom össze a szobám, mert munka volt rajt így sok időm nincs rá. Az ambiglow nagyon tetszik bár kicsit pontatlan. Ami viszont nagyon nem tetszik az a gomb elhelyezése. Nagyon kényelmetlen nyomkodni. Igazán rakhatták volna 2cm-el lejjebb. Illetve ahogy ígértem rálestem a görbe alsó takaróra és valóban girbe gurba. Engem mondjuk ez nem zavar, mert ha nem írjátok észre sem veszem. Egyébként nem a panel görbe hanem az a gagyi műanyag. Az árban ezt követő hasonló kategóriás monitor 400 körül lett volna így azért a 100as megtakarításért elviselem
A kijelző hiába glossy nálam szerencsére semmi tükröződés nincs. Most sajnos viszont nincs több időm rá majd csak este.
Ui.: A képen még rajt van a fólia csak azért tükröződik ennyire.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Spotify
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Óra topik
- Gitáros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hónap garancia, számlával!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A kijelző hiába glossy nálam szerencsére semmi tükröződés nincs. Most sajnos viszont nincs több időm rá majd csak este.
Skynet258