- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Haladó fotósok digitális fényképei
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atish19
őstag
Ebben a pillanatban. Tényleg parádés a kép. Még egyenlőre csak most rakom össze a szobám, mert munka volt rajt így sok időm nincs rá. Az ambiglow nagyon tetszik bár kicsit pontatlan. Ami viszont nagyon nem tetszik az a gomb elhelyezése. Nagyon kényelmetlen nyomkodni. Igazán rakhatták volna 2cm-el lejjebb. Illetve ahogy ígértem rálestem a görbe alsó takaróra és valóban girbe gurba. Engem mondjuk ez nem zavar, mert ha nem írjátok észre sem veszem. Egyébként nem a panel görbe hanem az a gagyi műanyag. Az árban ezt követő hasonló kategóriás monitor 400 körül lett volna így azért a 100as megtakarításért elviselem
A kijelző hiába glossy nálam szerencsére semmi tükröződés nincs. Most sajnos viszont nincs több időm rá majd csak este.
Ui.: A képen még rajt van a fólia csak azért tükröződik ennyire.
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- Eladó Samsung Odyssey QD-OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Gaming Monitor 2024
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest