- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPad topik
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speederer
senior tag
Hú, látom többen írtatok egész hamar, köszi.
Kicsit aggódtam a wifi jel miatt is, és bár nem túl acélos, de szerintem még rendben van: -75 és -85 dBm között van általában, néha közelít a -70-hez és a -90-hez.
Annyiból körülményes tesztelni, hogy akkor valamennyire nyitva kell még hagynom a külső ajtót, mert odáig sincs elvive a delej, csak a szekrény külső oldalán van dugalj. Szóval az esőre figyelnem kell akkor majd. De jogos a felvetés, hogy nézzem meg úgy mit mutat.LouiS22: a mérő előtti nagy ajtót ki tudom nyitni, ezért nem értette az Eon-os ember sem, hogy miért foglalkozzanak ők az én kütyümmel, ott a port, dugjam rá amit akarok. Ez meg is történt ugye.
Az antennát ők rakták oda, a Slimmelezer a mérő tetején van, külső antenna nélkül.daninet: nekem úgy tűnik oldalt könnyebb lenne megfúrni, alulról nem annyira van szabad hely. És akkor ne a plexit fúrjam, ugye? Hanem fehér műanyagot, mondjuk az antenna tetejének magasságában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged