Hirdetés
-
PROHARDVER!
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
spst
csendes tag
Én tapasztalataim alapján javasolnám, hogy a K2 lábai közé ne tervezett vezetőket érdemes lenne elkerülni. Szépen elkerülhető az R2-K2/4 és a P1/3-K2/8az U1 alatt.
Én elkerülném, hogy az U4 és az U3 vezetékei (piros-kék) a nyák két oldalán egymás felett fussanak.
Én az U2, U4 és U5 forrasztási pontjainál oldalirányba vezetném ki a vezetőket, hogy nagyobb távolság legyen a vezetők között. Az U5 és K1 (piros) vezetőt kicsit távolabb vinném a az U4-K1 (kék) vezető forrasztási pontjától.
Én nem látom, hogy hol csatlakoztatod a tápot a panelhez, mert nem szerepel a kapcsolási rajzon. Csak feltételezem, hogy az U1 USB-jén keresztül kap tápot a panel, jól gondolom? Ha így van, akkor rendben van.
Amúgy szerintem kis munkával és finomításokkal ezt egyoldalas nyákon is meg lehet csinálni és akkor vastagabb réz fóliásat használnék.
Remélem segítek az észrevételeimmel.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Futás, futópályák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest