- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Steam Deck
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
spst
csendes tag
Én tapasztalataim alapján javasolnám, hogy a K2 lábai közé ne tervezett vezetőket érdemes lenne elkerülni. Szépen elkerülhető az R2-K2/4 és a P1/3-K2/8az U1 alatt.
Én elkerülném, hogy az U4 és az U3 vezetékei (piros-kék) a nyák két oldalán egymás felett fussanak.
Én az U2, U4 és U5 forrasztási pontjainál oldalirányba vezetném ki a vezetőket, hogy nagyobb távolság legyen a vezetők között. Az U5 és K1 (piros) vezetőt kicsit távolabb vinném a az U4-K1 (kék) vezető forrasztási pontjától.
Én nem látom, hogy hol csatlakoztatod a tápot a panelhez, mert nem szerepel a kapcsolási rajzon. Csak feltételezem, hogy az U1 USB-jén keresztül kap tápot a panel, jól gondolom? Ha így van, akkor rendben van.
Amúgy szerintem kis munkával és finomításokkal ezt egyoldalas nyákon is meg lehet csinálni és akkor vastagabb réz fóliásat használnék.
Remélem segítek az észrevételeimmel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Miele TRIFLEX HX2 CAT&DOG akkus kéziporszívó - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged