Hirdetés
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Panther
üzenetére
Én már ha meglátom az ''off nem chat'' és hasonló kifejezéseket, akkor már rögtön nézem a hsz. számot :)
Egyébként sikerült a napokban (pontosabban csütörtökön) egy kicsit kellemesebb gépre szert tenni, mint a mostani, ráadásul notebook formájában (csak hogy lehessen csorgatni a nyálat: 3,06Ghz HT-s P4, Toshiba 80 GB HDD, Kingston 2*512MB 333Mhz DDR, Radeon9600Mobility, TEAC DVD-RW). Na de nem is ez a lényeg (na jó, nem csak ez :D), hanem hogy rávetettem magam a videókártya demokra, illetve legfrissebb játékokra. Utána egy kis ideig meg keresgettem az állam :) Brutális, mitre képesek a mai videókártyák...csak az a kár, hogy ez azért játékokban annyira nem látszódik :( Na de azért azon a téren sem lehet panasz. Egyébként azt megállapítottam, hogy az n-edik generációs videókártyák demójának grafikája az n+1-id videókártyára írt játékokban fog megvalósulni (legalábbis eddig mindig így volt).
Aktív témák
- Napelem
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eladási mérföldkő: 5 millió példánynál a Silent Hill 2 Remake
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad s3 YOGA 14",i5-5200U,8GB DDR3,256GB SSD, WIN10,TOUCH
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPad mini 3 (Wi-Fi) 16GB, Ezüst
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfa
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660/ RTX 2060/ GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest