Hirdetés
Aktív témák
-
Iginotus
addikt
Huha vegyem ugy hogy le vagyok baszva... Ha az illetöt nem zavarja téged miért zavar? Na mind1 nem fogok beirni akkor ilyet többet. És szerintem sokkal többnek van elege abból hogy valaki ''csak ugy'' beir egy kb 30% kal olcsobb árat mint amenyit ér.
Egyébként te megvenéd a valós értékéért a dolgot? Erre monyál valamit öszintén ha 55 ért kapsz 9800 prot (mivel látam, hogy te is arra hajtasz) akkor megvenéd e 50 ért a 9700-et? :DDD) és itt van a kutya elásva minden anyit ér amenyiért el lehet adni alapvetö kereskedelmi szabály hogy mindig a kereslet és a kinálat aklapján menek az árak fel illetve le.
Itt is igy van tehát ha 55 egy vadi uj nem használt garos kari akkor ugyanez a kari ~50 et ér használtan. Tehát egy rosszab kari használtan (még ha garis is) sem ér többet! (még ha egy-két hete 55-60 ért adták-vették is!)
És mindenre olyan árat mondok ami szerintem reális érte tehát én ha valamire árat mondok (kivéve ha beárazást kérnek) akkor anyiért MINDIG MEG IS VESZEM.
És itt a vége.
Na és persze van egy olyan kivétel amit nagyon utálok hogy bejön egy jobb ajánlat és akkor persze nagy a kisértés és akkor van az mint ami Junkie-vel volt hogy nem tudtam megvenni a kariját, ezt még mindig szánom-bánom :(
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Torrent meghívó kunyeráló
- Google Pixel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- További aktív témák...
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest