Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen széket vegyek?
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen videókártyát?
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
Aktív témák
-
crab
senior tag
Az még elmenne, de...
De most magyarázkodni fogok, van 4 karóm, na jó 5. Ebből 1 az amit számonkérésre kaptam. A többit nevetséges dolgok miat érdemeltem ki:
angolból van 3(tavaly 4-es votlam): a tánár szerint káromkodtam, ugyanazon az órán kaptam mégegyet ''súgásért'', másnap mégegyet mert nem volt könyvem.
Ez szerintem nevetséges, ráadásul nem káromkodtam, soha nem is szoktam órán,
a súgás egy félreértés miatt. Aztán matematikából: nem volt kész a házifeladat egyik feladata, ez is nevetséges. Az ötödik 1-es megérdemeltem.
Ez a magyarázkodás gyerekesnek tűnik, de muszály begykorolnom a védőbeszédet. Ezek szerintem felháborító dolgok.A tanítási módszer mégröhejesebb. Az osztályfőnök a matematika dolgozatomra ezt mondta(mivel jobb volt az átlagnál): nem tudom hogy sikerülhetett neked. Azért szerintem mindennek van határa. Magyarszágon az egész tanítási rendszer a tánarok nagy részével(tisztelet a kivételnek, én is ismerek kivételt) együtt semmit sem ér.
Megeszik az életemet. Az éltető erő az, hogy egyszer hazajutok és jöhetek PH!-zni,
mert itt mindig fel tudok dobódni. A nő ügyek sem úgy mennek ahogy kellene.
Szóval kész vagyok.
Köszönöm szépen a figyelmet, én szóltam.(nem tudom érdekel-e valakit is ez)
Aktív témák
- Crucial BX500 500GB 2,5" SSD
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- Inno3D RTX 3070 ICHILL 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest