- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 5
- (téma lezárva)
- Thermal Grizzly által kupaktalanított processzor, csak most a kék térfélről
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóhifi
- Milyen egeret válasszak?
- Steam Deck
- Meglepően árazta az AMD a Ryzen AI Halo minigépet
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Apika
addikt
-
twollah
nagyúr
-
Apika
addikt
-
Warlock_42
senior tag
Nem azt mondom hogy haszontalan dolog az optikai egér, meg a sok gomb, görgő, stb, csak azt hogy túl drága. Egy egér max. 1000 Ft-ot ér. Amúgy nem kell gyakran takarítanom, max. havonta. Mennyit küstál egyáltalán most egy (normális minőségű -- azaz nem az ultaszuper legdrágább, de nem is a használhatatlan) görgős optikai egér?
Az enyém annak idején 5 rongy körül volt, de pont tegnap láttam a boltban 3500-ért. Szvsz nem pénz érte. Régebben láttam Geniust is olcsóbban, de a gombjai elhelyezkedésével nem voltam kibékülve, 100% jobbkezes volt. De akik használták, nem panaszkodtak. -
PeliScan
addikt
Nézzenek oda, micsoda művészi hajlamai vannak localhostnak..! :)
[L]http://www.flashcan.com/animator/view.php?id=PK6SYEH7H9RQ[/L] -
Panther
HÁZIGAZDA
Nem azt mondom hogy haszontalan dolog az optikai egér, meg a sok gomb, görgő, stb, csak azt hogy túl drága. Egy egér max. 1000 Ft-ot ér. Amúgy nem kell gyakran takarítanom, max. havonta. Mennyit küstál egyáltalán most egy (normális minőségű -- azaz nem az ultaszuper legdrágább, de nem is a használhatatlan) görgős optikai egér?
Áááá.... küstál = kóstál
-
Panther
HÁZIGAZDA
Mint már észrevehettétek én sem rajongok az agyondizájnolt alkatrészekért, meg a hiper-szuper tuningért. De szvsz az optikai egér egy olyan luxus ami szinte kötelező. Ha meg nem akkor tessék belerokkanni a kétnaponta egérpucolgatásba.
Az enyém mondjuk 5 gombos, amit én is feleslegesnek tartottam, de aztán rájöttem, hogy ha az oldalon lévő két gombra az Entert és a Backspacet rakom akkor eszméletlen gyorsan tudok mozogni a könyvtárszerkezetben.Nem azt mondom hogy haszontalan dolog az optikai egér, meg a sok gomb, görgő, stb, csak azt hogy túl drága. Egy egér max. 1000 Ft-ot ér. Amúgy nem kell gyakran takarítanom, max. havonta. Mennyit küstál egyáltalán most egy (normális minőségű -- azaz nem az ultaszuper legdrágább, de nem is a használhatatlan) görgős optikai egér?
-
Warlock_42
senior tag
Mint már észrevehettétek én sem rajongok az agyondizájnolt alkatrészekért, meg a hiper-szuper tuningért. De szvsz az optikai egér egy olyan luxus ami szinte kötelező. Ha meg nem akkor tessék belerokkanni a kétnaponta egérpucolgatásba.
Az enyém mondjuk 5 gombos, amit én is feleslegesnek tartottam, de aztán rájöttem, hogy ha az oldalon lévő két gombra az Entert és a Backspacet rakom akkor eszméletlen gyorsan tudok mozogni a könyvtárszerkezetben. -
Warlock_42
senior tag
A kosz egy része még nemannyirahc-gamer korszakomból való. A másik részét pedig mostanában szedem össze, mert rengeteget olvasok gépen. Sok olyan dolog van amit paperban sosem tudtam megszerezni de gépen most megvan.
Az aláírás a kedvenc együttesem, egy finn művészi metálbanda egyik szövegének részlete. Azért (is) szeretem mert kétféleképpen lehet értelmezni; ha vidám vagy akkor 'ne törödj semmivel légy boldog', ha pedig szomorú vagy akkor 'nincs semmi értelme az életnek, öngyilkosság'. Legalábbis nekem ezt jelenti. Ha érdekel megkeresem a teljes szöveget.
Egyébként: Nightwish - Know why the Nightingale sings -
Bash
őstag
Már épp készültem valami frappánsat írni, de ezzel lelőtted. Most pedig megyek szomszédolni, mert este 8-ra ígértem magam. Peace out!
-
Panther
HÁZIGAZDA
Ja, amúgy tényleg nicns görgőm, és igazából intézkedni sem tervezek ezügyben :) Nálam az egér a számítógép egy olyan alkatrészét jelenti, ami mozgatja a kurzort, lehet vele kattintani, és az ára nem éri el az 1000 Ft-ot :DDD
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Bash
őstag
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Agyasima
őstag
-
Agyasima
őstag
Ki ez az úriember rajta?Már nem azér, de milyen kézzel görgeted azt a görgőt? hogy lehet ennyi koszt mögétúrni? :-))))
-
Bash
őstag
Ki ez az úriember rajta?Jackson van a feje alá írva, többet én sem tudok róla.
-
slug
senior tag
-
Warlock_42
senior tag
-
Warlock_42
senior tag
-
Bash
őstag
-
tildy
nagyúr
Nem BME (sajnos), nem architechtúra (hanem digitális elektronika) de a Sima stimmel. Mármint nekem is egy Sima(házi) nevű úriember tanította. Eszméletlen fej; a mikrogépek hajnalán megtervezett és összerakott egy Z80 alapú gépet, aminek egyik példányával egy helyi üzlet tetején lévő idő + hőmérséklet + márnememlékszem kijelző fényújságot vezéreltek.BMF!=BME !!!:U
-
tildy
nagyúr
Basszus vehetek Tápot is:-/ nincs a házban:(
hsgfgrheafvbhrebf:O:O:O:O
Nincs valakinek jóféle-de olcsó tápja?Tudom kizárja egyik a másikat....De akkor is...please! -
Warlock_42
senior tag
Nem BME (sajnos), nem architechtúra (hanem digitális elektronika) de a Sima stimmel. Mármint nekem is egy Sima(házi) nevű úriember tanította. Eszméletlen fej; a mikrogépek hajnalán megtervezett és összerakott egy Z80 alapú gépet, aminek egyik példányával egy helyi üzlet tetején lévő idő + hőmérséklet + márnememlékszem kijelző fényújságot vezéreltek. -
tildy
nagyúr
Csak nem te is a processzorokból írsz szakdolgozatot? ;]Ezt én is tudtam volna, nem kell ehhez szakdoga csak 2 év architechtúra a bmfen, felerészt Simánál:)
-
twollah
nagyúr
-
Warlock_42
senior tag
Na. Köszönöm mindenkinek a segítséget. Sikerült egy fél centis összetömörödött koszdarabot kivakarnom a görgő mögül. Most tökéletes. Egész érdekes egy optikai egér belülről. Ebben pl. két LED van egyik az optikához, a másik a hátsó hangulatvilágítás. -
kamikaze boci
őstag
Optikai? Mert akkor a kis gumi csúszótalpak alatt...
Mint a villám, bár közben filmet nézek...
-
Bash
őstag
-
twollah
nagyúr
-
Apika
addikt
Ez az, köszi. A lábak alatt volt. Mindjárt kapom is szét.Sok sikert hozzá! :P
-
Bash
őstag
Most láttam egy vadiúj 20 dollárost. Az alsó részén Series 2004 felirat volt. Szép, színes.
-
kamikaze boci
őstag
Valaki mondja már el legyen szíves, hogy hol vannak A4Tech WOP35-ön a csavarok mert nem tudom szétszedni és nem akarom szétbarmolni az egészet.Optikai? Mert akkor a kis gumi csúszótalpak alatt...
-
Warlock_42
senior tag
-
Apika
addikt
Lehet, de nincs kedvem feszegetni. Tippem az, hogy vagy a 'lábak' vagy az egyik felét beborító matrica alatt van de nem akarom erőszakolni. De muszáj lenne szétszednem, mert már akad a kosztól az egyik görgő.Itt a képen látszik alul két csavar:
[L]http://www.kellytech.hu/hun/mouse/a4tech/wop35.htm[/L] -
Warlock_42
senior tag
-
Som@
őstag
-
Apika
addikt
-
Apika
addikt
Valaki mondja már el legyen szíves, hogy hol vannak A4Tech WOP35-ön a csavarok mert nem tudom szétszedni és nem akarom szétbarmolni az egészet.Nem lehet, hogy pattintós?
-
Warlock_42
senior tag
Valaki mondja már el legyen szíves, hogy hol vannak A4Tech WOP35-ön a csavarok mert nem tudom szétszedni és nem akarom szétbarmolni az egészet. -
Bálintosz
senior tag
-
eper-fa
aktív tag
van com3? m/ :C
gondolom privát ftpről szedtétek le... akkor még várok egy pár napot amíg vmelyik kazás/szólszíkes/winmxes/dcs/mittoménmilyen embernek is meglesz és le is tudom majd szedni... -
Bálintosz
senior tag
-
Som@
őstag
Pontyosan. De ez a szép benne, hogy mindenki megtalálja az izlésének megfelelőt.:P
Most először átrágom magam ezen, mint tettem azt az előző 2+1 résszel. Aztán jöhet az MP2... -
MUŁĐER
addikt
-
MUŁĐER
addikt
-
Bálintosz
senior tag
Én legjobban az action game-eket szeretem, aztán jön a stratégia, nálad meg gondolom fordítva. Én is megfogom szarezni a Commandos 3-at is, csak kicsit később. Valahogy az MP2 jobban izgat...
-
Som@
őstag
-
Bálintosz
senior tag
-
Som@
őstag
-
Bálintosz
senior tag
Nekem meg holnap meglessz a MAX PAYNE2-Yeahhhhh!!!:P
Bazira várom a holnapot, beszarás!!!!!! -
slug
senior tag
Már megint nem találom azt a rühes oldalt, ahol a smiley-k vannak, valaki megtudná mondani? :o
-
slug
senior tag
-
Som@
őstag
-
Warlock_42
senior tag
-
Bash
őstag
-
Som@
őstag
És igen. :DD
-
eper-fa
aktív tag
Csak mert valamikor én abból írtam. Volt egy nagyon jó cikk a procik fejlődéséről, de sehol nem találom. Úgy emlékszem hwsw-n vagy esetleg hwhunpage-n volt.fú, most nagyon szivesen azt mondanám h mutimegaztaszakdogát :D attól függetlenül h durván 5%át érteném... sebaj.
majd leszek, addig felhasználom az itteni tapasztalatokat, tehát h egy 93as proci az biza nem lesz pro ;] -
eper-fa
aktív tag
Csak mert valamikor én abból írtam. Volt egy nagyon jó cikk a procik fejlődéséről, de sehol nem találom. Úgy emlékszem hwsw-n vagy esetleg hwhunpage-n volt.nem, ennél sokkal prózaibb dolgohoz kellett
maj leírom, ha lesz egy kis időm -
Warlock_42
senior tag
-
eper-fa
aktív tag
Csak nem te is a processzorokból írsz szakdolgozatot? ;]nem :D
-
eper-fa
aktív tag
köszönöm szípen émmeg.
egyébként úgy gondoltam h aki még emléxik, az vágja be, keresni én is tudok, csak per pill asse tudom hol áll a fejem... -
Warlock_42
senior tag
-
Bash
őstag
1995 novemberében jelentek meg a Pentium Pro processzorok.
Nem fogod kitalálni, honnan tudom: használtam a Google-t.
[L]http://www.baznet.freeserve.co.uk/PPro.htm[/L] -
eper-fa
aktív tag
-
Bash
őstag
nem vagyok ilyen, nem félek attól az 1-2 angol szótól... (főleg h amiről a problémám szólt, az pont az h NEM magyarul akarok keresni... :D) de én akárhogy írom be (google.com, www-vel v anélkül), mindig a http://www.google.co.hu oldalra irányít át... innentől meg adott a probléma.
ezzel nekem nincs is bajom (egyébként ip alapján irányít át), csak lusta vok mindig 2vel többet kattintani, mert egy enterrel is megtehetném. és én az esetek többségében nem a magyar hanem a külföldi (angol) találatokra vok kíváncsi... más 5let?Beállítások, illesztő nylev: angol, mentés. Ezután mindig az angol oldal fog bejönni.
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
eper-fa
aktív tag
Nálam az egész webről keres olyankor. De ha nem megy akkor szvsz ne használd a szépjóremek magyar odalt. Nem hiszem el hogy emberek (ráadásul gépközelben) ennyire félnek attól a két-három angol szótól. Ha nem ilyen lennél, akkor bocs.nem vagyok ilyen, nem félek attól az 1-2 angol szótól... (főleg h amiről a problémám szólt, az pont az h NEM magyarul akarok keresni... :D) de én akárhogy írom be (google.com, www-vel v anélkül), mindig a http://www.google.co.hu oldalra irányít át... innentől meg adott a probléma.
ezzel nekem nincs is bajom (egyébként ip alapján irányít át), csak lusta vok mindig 2vel többet kattintani, mert egy enterrel is megtehetném. és én az esetek többségében nem a magyar hanem a külföldi (angol) találatokra vok kíváncsi... más 5let? -
crab
senior tag
-
Apika
addikt
-
crab
senior tag
Weboldalunkat jelenleg x olvasó böngészi.
Ez mióta van?:B -
Apika
addikt
-
Bash
őstag
-
tildy
nagyúr
-
slug
senior tag
Jah, és ezt a fájlt másold be a (nemtudom neked hogy van) a dokumentumok/<felhasználó>/application data/microsoft/internet explorer/quicklaunch könyvtárba.
-
Warlock_42
senior tag
-
slug
senior tag
-
Apika
addikt
Hú most látom két 1008 van. Ez nekem új. Ilyet is tud a PH?Ha azonos másodpercben, vagy egy mp eltéréssel jelenik meg a hozzászólás, akkor mindig ez van...
-
Apika
addikt
Mér hívja a PH Eper-fát csökönyösen Apikának? Vagy csak nekem exclusive? Vagy lemaradtam egy újabb bug-reportról? Vagy találtam egyet?Azonos hozzászólás számon vagyunk, és ilyenkor a másodikra teszi a választ...
-
Warlock_42
senior tag
Mér hívja a PH Eper-fát csökönyösen Apikának? Vagy csak nekem exclusive? Vagy lemaradtam egy újabb bug-reportról? Vagy találtam egyet?
Hú most látom két 1008 van. Ez nekem új. Ilyet is tud a PH? -
Apika
addikt
-
Warlock_42
senior tag
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
-
Apika
addikt
-
Warlock_42
senior tag
Nálam az egész webről keres olyankor. De ha nem megy akkor szvsz ne használd a szépjóremek magyar odalt. Nem hiszem el hogy emberek (ráadásul gépközelben) ennyire félnek attól a két-három angol szótól. Ha nem ilyen lennél, akkor bocs.
De ha magyar szöveget keresel a teljes weben akkor a magyar találatokat teszi előre és a többit hátra. -
Warlock_42
senior tag
Nálam az egész webről keres olyankor. De ha nem megy akkor szvsz ne használd a szépjóremek magyar odalt. Nem hiszem el hogy emberek (ráadásul gépközelben) ennyire félnek attól a két-három angol szótól. Ha nem ilyen lennél, akkor bocs. -
Bash
őstag
Úgy látom ezt a hozzászólás-számozást már nem hegeszti Parci.
-
Bash
őstag
Ez mind szép és jó lenne, ha általában nem 3-tól dolgoznék. Mindig kimaradok a legjobból.
-
Apika
addikt
Sajnos muszáj áldozatokat hoznod, ha velünk akarsz beszélni élőben... :P Viszont délután 2 órától ismét tudsz csatlakozni hozzánk. (Nálatok reggel 8-kor) A délelőtti idő esik ki Neked...
-
eper-fa
aktív tag
igen, te elvetemült vagy :D
köszi
van egy kérdésem aminek nem akarok új témát nyitni: ugye van a google. aminek van szépjóremek magyar oldala. aminek én örülök. és ott a keresés alatt van 3 beállítás: web, magyar nyelvű oldalak, oldalak Moról. de ha azt mondom, h web, akkor is csak a magyar nyeévű oldalakat keresi :O és ilyenkor be a érszletes keresésbe és beállít h ne csak a magyart keresse. de ezt nem lehet vhogy kikerülni?? köszi -
Bash
őstag
-
Apika
addikt
Bal oldalon lefelé, a beállításoknál...
-
Apika
addikt
-
eper-fa
aktív tag
és ezt hol látjátok mer én nem találom :D
ajnálom mindenkinek figyelmébe: Anathema - A Natural Disaster c albumot (friss, még meleg is) elképesztő súlyos... pedig nagyon kevés benne a közvetlen durvaság. rám viszont rohadt nagy hatással volt... -
Apika
addikt
-
Bash
őstag
-
Bash
őstag
-
Apika
addikt
-
tildy
nagyúr
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 5
- (téma lezárva)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- OTP Bank topic
- Thermal Grizzly által kupaktalanított processzor, csak most a kék térfélről
- EAFC 26
- Projektor topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan - Apple MacBook Air 13 M4 16/256GB - Sky Blue
- Új Dobozos ASUS VivoBook Go 15 Laptop 15,6" -20% Ryzen 5 7520U 16/512 Radeon Graphics FHD OLED
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 MAX 32/1TB 32 GPU Astro (2) (39 ciklus 97% akku)
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- iPhone 13 128GB 89% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN Phone 14 Plus 256GB Yellow -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4636
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog STRIX RTX 2080 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest