- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 5
- (téma lezárva)
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Apika
addikt
-
Hold
őstag
twollahból kedvenc ? mi a szösz :-)
-
twollah
nagyúr
10 perc múlva lesz 12 óra, hamarosan megjelenik az új hír az oldalon.
-
twollah
nagyúr
-
tildy
nagyúr
-
emvy
félisten
-
twollah
nagyúr
-
twollah
nagyúr
Most szedek le kb 300 megányi Speccy játékot.
Jók lesznek a sötét téli estének való nosztalgiázáshoz. -
tildy
nagyúr
-
twollah
nagyúr
-
tildy
nagyúr
-
twollah
nagyúr
Ha jól adod elő magad akkor talán visszaadják.
Én egyszer egy 35ezer forintos walkman árát könyörögtem vissza, mert egy másik boltban ugyan azt a walkmant csak 30ezerért árulták. -
Cane
őstag
-
tildy
nagyúr
-
twollah
nagyúr
Felhívott a párom pár órája, és megszűnt a cég ahol melózott eddig.
Éljen, ennél már csak jobb jöhet... -
twollah
nagyúr
Ki kell, hogy cseréljék.
Én is jártam már így, vettem egy bakancsszerűséget, és a talpa el volt törve.
Azonnal vittem vissza a boltba ahol szó nélkül kicserélték. -
twollah
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Vettem ma budmil storeban egy budmil cipőt.Csak itthon vettem észre hgy szét van menve a varrásnál.(kb fél centin)
Ilyenkor 3 napos cserébe mi tartozik bele?
Visszaadják az árát?
vagy cserélik?Vagy mi?
Ha cserélik, lehet másmilyenre is? -
Agyasima
őstag
-
marcee
addikt
-
slug
senior tag
-
slug
senior tag
Ez a szöveg/fordítás (latinról magyarra) egy osztálytársamtól származik (előzmény: nem voltam suliban egy nap, és most kölcsönkértem tőle a füzetét)
Szó szerint írom le most ezt:
''Akik súlyos betegségben szenvedtek, csatában forgolódva állat áldozat helyett vagy emberáldozatokat vagy megígérték, hogy felfognak áldozni embereket. A druidákat használták segítőtársként ezekhez az áldozatokhoz. Azt gondolták, hogy nem tudják kiengesztelni a hallhatatlan Isteneket akaratát hacsak nem emberi életért emberi életet adnak. Másoknak hatalmas kolosszális...vannak, amelyeknek vesszőből összeforrt tagjait megtöltik élő emberekkel. Akiket miután meggyújtották a lángoktól emberek meghaltak. Azt gondolták, hogy az álldozat halálbűntetése kedvesebb a halhatatlan isteneknek, akik lopás, rablás vagy valami bűnös kapták rajta. De mikor az effajta hűség hiányzik. Nem volt elég bűmös ember arra vetemedtek, az ártatlanok megölésére is vetemedtek. Az istenek között leginkább Merkuriust tisztelték. Neki van a legtöbb szobra, őt tartják a minden művészet feltalálójának, őt tartják az utak és az utasok vezetőjének. Azt gondolják, hogy neki van a legnagyobb ereje a pénz kereslethez és a kereskedelemhez. Ő utána Apollot, Marsot, Iupittert és Minervát tisztelik. Többi nemzetnek ugyanolyan vélemény van a galloknak. Náluk majdnem ugyanez a véleményük van, mint a többi nemzeteknek elüzi betegségeket, Minerva átadja a munka és a művészetek kezdetét adja át Mars vezeti a bábukat.''
Szóval most mit írjak le ebből? :) -
marcee
addikt
-
slug
senior tag
-
marcee
addikt
-
KovacsUr
addikt
-
Bash
őstag
-
Apika
addikt
-
Som@
őstag
Hm.
Bent a jó meleg szobában, a meleg fűtőtest mellett, forró, rumos teát kortyolgatva. Ez ma számomra a nap fénypontja. :) -
Den
veterán
-
slug
senior tag
-
slug
senior tag
-
slug
senior tag
-
Dirtyz
őstag
http://194.25.187.75/allianz/routing.asp?LNG=D&ID=&ZOOM=2&APP=Allianz&SOK=H1000%7CBudapest
%7C%7C%7C%7C2118441%7C6015850%7CH1000%7CBudapest
%7C%7C++%7C&SC=H&SP=&SO=Budapest&STO=&SS=&ZC=A
&ZP=5121&ZO=Ostermiething&ZTO=Fucking&ZS=&ZX=1430241
&ZY=6111256&BUTTON=SEARCH&V1C=D&V1P=&V1O=&V1TO=
&V1S=&V2C=D&V2P=&V2O=&V2TO=&V2S=&V3C=D&V3P=
&V3O=&V3TO=&V3S=&ARR=Abfahrt&TH=17&TM=00
&SPD=PKWS&OPT=SW&Image2.x=37&Image2.y=13Ez gyönyörű szép lett:(
Menjünk Fucking-ba:C -
marcee
addikt
Nem tudjátok, hogy CoVBoy aktív-e még, és ha igen hol?
-
Bash
őstag
http://194.25.187.75/allianz/routing.asp?LNG=D&ID=&ZOOM=2&APP=Allianz&SOK=H1000%7CBudapest
&SPD=PKWS&OPT=SW&Image2.x=37&Image2.y=13Vajon mi lehet abban a városban?
Valaki moderátor széttördelhetné a linket, mert így a válasz gombot is keresnem kellett. -
rog
addikt
&SPD=PKWS&OPT=SW&Image2.x=37&Image2.y=13 -
neduddki
nagyúr
-
Agyasima
őstag
-
twollah
nagyúr
-
zsoltee10
addikt
-
twollah
nagyúr
-
twollah
nagyúr
-
Agyasima
őstag
-
twollah
nagyúr
-
zsoltee10
addikt
-
twollah
nagyúr
Hurrá!
Úgy néz ki, hogy a párom munkanélküli lesz.
Pont a legjobbkor.
Szar az élet... -
Agyasima
őstag
Slug itt vagy?
Van 1 új moderátorunk! _George, ex Sz_George lenne az. Gratuláljunk neki. rii mikó lesz az? -
twollah
nagyúr
-
Cane
őstag
-
twollah
nagyúr
-
Cane
őstag
-
twollah
nagyúr
-
slug
senior tag
-
twollah
nagyúr
-
Apika
addikt
-
Apika
addikt
-
Apika
addikt
Ilyen már velem is fordult elő. Valami ritmushiba lehet. De még élek, itt vagyok. Ha nem gyakran történik ez Veled, akkor ne foglalkozz vele. Ha sokszor, akkor nézesd meg magad egy dokival...
-
Agyasima
őstag
A helyi motoros huligán ;] haveroknak még a robogó aljára szerelt izzókért is szóltak a rendőrök. Szerintem sem legál az ilyen mód. Csak nem te is a Quasimodo 2000. című filmben láttad?? Abban van a kolumbiaiaknak olyan kocsijuk aminek az alján UV fénycsövek vannak. Állat ;]Télleg, a kis Peugeot motorocskámra is lehetne pakolni, bár előtte még aksit is kéne rakni rá... bár idióta sárga színe van, nemtom mi illene hozzá...
-
Agyasima
őstag
Hehe... sehol nincs ehhez képest az én járgányom, csak ''savanyú a szőlő'' alapon beszéltem.
Majd ha nagy leszek veszek 1 RX-8-at, de addig még 1 darabig rángatnom kell a szivatót :-))))))))) -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Warlock_42
senior tag
Nem rossz ötlet, bár a magyar viszonyok között egy-kettőre kilopkodnák az UV-lámpákat a kocsik elejéről. Erről jut eszembe egyszer egy totál fekete pólóban bementem egy UV cső alá és tele lett fehérnek látszó fonaldarabokkal, amiket különben abszolút nem látni. -
tildy
nagyúr
Venni kéne valami akciós (de original) nike, adidas, puma, vagy reebok cipőt.
12 ezerért már láttam, de jobb lenne 10 körül/alatt.Tudtok boltot?(a mostani adidasom az europark egyik nagy sportboljában szermányoltam 7 rugóért két éve, csak szarrá hajtottam, azt kéne új) -
tildy
nagyúr
A helyi motoros huligán ;] haveroknak még a robogó aljára szerelt izzókért is szóltak a rendőrök. Szerintem sem legál az ilyen mód. Csak nem te is a Quasimodo 2000. című filmben láttad?? Abban van a kolumbiaiaknak olyan kocsijuk aminek az alján UV fénycsövek vannak. Állat ;]Én a deltában láttam nem uv -fénycsövet, hanem uv-lámoát, ami ha jól van megcsiálva, akkor már messziról is mutatja , ha kerékpáros van előtted. (mondjuk fehér a zoknija:))
-
Cane
őstag
-
slug
senior tag
Holnap is van nap, úgyhogy elteszem magam! Jóéjszakát mindenkinek!
-
Warlock_42
senior tag
A helyi motoros huligán ;] haveroknak még a robogó aljára szerelt izzókért is szóltak a rendőrök. Szerintem sem legál az ilyen mód. Csak nem te is a Quasimodo 2000. című filmben láttad?? Abban van a kolumbiaiaknak olyan kocsijuk aminek az alján UV fénycsövek vannak. Állat ;] -
Cane
őstag
Abban az egyben semmi, csak utálom a kártyaventi hangját, mert majdnem elnyomja a Volcano9-et:( (ami 1800-ra van lecsavarva mellesleg)
Nem chipsetre lesz?
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Cane
őstag
Nálam csak most fog divatba jönni, de nagyon > [L]http://alvinti4200.freeweb.hu[/L]
Megnéztem. Mondjuk abban a Zalman NB47-J bordában mi a modding?
-
Alvin_ti4200
félisten
Nálam csak most fog divatba jönni, de nagyon > [L]http://alvinti4200.freeweb.hu[/L]
-
zsoltee10
addikt
-
Cane
őstag
Megnyílt kb. 20 csillió ledes, neonos egymástól független topik, de a lényege mindnek ua. csak más színt vagy tipust keresnek. Röhej. Ez is nemsokára kimegy a divatból mint a hétzenélős quartz óra.
-
emvy
félisten
-
emvy
félisten
-
PeliScan
addikt
-
emvy
félisten
Hát nem tudom ez-e az, 7 db 30 perc hosszú mp3 fájl.
:)
Ahogy megreparálják a kolihálót, megbizniszeljük.
De ez asszem nem teljesen legális, úgyhogy fejezzük be a témát, maradjunk annyiban, hogy meg foglak keresni (emailen). -
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
-
Alvin_ti4200
félisten
Holnap jó pár órámba beletelik, amíg bedigitalizálom a VillámAngol haladó kazettákat... lehet h több napba is. :(
Ha vkinek megvan, vagy esetleg tud nekem mondani vmi helyet, ahonna le lehet szedni, kérhet tőlem bármit... :B
(nyithatok ennek egy topicot, vagy ez már necces téma? megvan a villámangol, csak kazin. magunknak digitalizálom, tehát ez nem gáz, nem? :F)Szerintem tuti legális, amíg te használod és nem terjeszted.
-
emvy
félisten
Holnap jó pár órámba beletelik, amíg bedigitalizálom a VillámAngol haladó kazettákat... lehet h több napba is. :(
Ha vkinek megvan, vagy esetleg tud nekem mondani vmi helyet, ahonna le lehet szedni, kérhet tőlem bármit... :B
(nyithatok ennek egy topicot, vagy ez már necces téma? megvan a villámangol, csak kazin. magunknak digitalizálom, tehát ez nem gáz, nem? :F)HOPPSZ! Nekem megvan digitalizálva.
Most az a baj, hogy nem müxik kifelé semmi, csak a http, de ha tudsz várni 1-2 napot, akkor odaadom, mp3-ban. -
PeliScan
addikt
(nyithatok ennek egy topicot, vagy ez már necces téma? megvan a villámangol, csak kazin. magunknak digitalizálom, tehát ez nem gáz, nem? :F) -
Alvin_ti4200
félisten
-
[amne]
senior tag
Nos, 2 hónapja KRESZ-vizsgáztam és emlékeim szerint a KRESZ tilt mindenféle fény-modot. Piros, fehér és borostyánsárga a megengedett, az is csak ott ahol kell hogy legyen. Illetve az autón belül asszem lehet bármi, de gondolom ki azért nem világíthat a kocsiból... képzeld el este szembejön veled vmi állat aki szivárványszínű reflektorral nyomatja előre a vakító diszkófényeket :D
Jah elméletben, havernak gépcsodájában ritmusra villogó kék neon rúd van, zsaru még nem szólt érte sose.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nos, 2 hónapja KRESZ-vizsgáztam és emlékeim szerint a KRESZ tilt mindenféle fény-modot. Piros, fehér és borostyánsárga a megengedett, az is csak ott ahol kell hogy legyen. Illetve az autón belül asszem lehet bármi, de gondolom ki azért nem világíthat a kocsiból... képzeld el este szembejön veled vmi állat aki szivárványszínű reflektorral nyomatja előre a vakító diszkófényeket :D
Bocs, kadmiumsárga is lehet vhol.
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Bash
őstag
-
Agyasima
őstag
-
Cane
őstag
-
Cane
őstag
-
Agyasima
őstag
Nagy fényerejű ledeket, az aljára, hogy az aszfaltot világítsa.
Nincs köztünk rendőr? -
lesaux
veterán
-
Bash
őstag
Ez attól függ, hogy hová és milyen ledeket pakolsz. Nem mindegy, hogy a műszerfalra, ülésre stb. vagy a féklámpa mellé rakod a ledeket, esetleg fénycsöveket.
-
Agyasima
őstag
-
Cane
őstag
-
Agyasima
őstag
EMBEREK!
Télleg megbüntetne a rendőr, ha a kocsimra modder módjára, frankó ledeket pakolnék? Tökre elszomorodtam, 1 régi álmom foszlott szerteszét.... :O:O:O -
emvy
félisten
-
tildy
nagyúr
Szerintem ez valami vírus lesz, nem jut eszembe a neve. Az emberi szervezet egyik hibáját használja ki. Elvileg valami belső hang is jár vele, valami ilyesmit mond, hogy 1 perc múlva meghalsz, és elkezd visszaszámolni. Volt már vagy 15 ilyen topic.
Megoldás: vitamin beszed, vírus eltávolítása feszítővassal, hegesztőpisztollyal, végén egy hideg vizes zuhany felfrissülésként.:PAkkor ez majdnem olyan mint a Blaster:))
Igen aféle belső hang is volt:) -
KovacsUr
addikt
(#67) tildy válasza KovacsUr (#60) üzenetére
off
Ilyenek is vannak neptunon?
on
Körlevelet küldött a srác, aki a gyakorlatot tartja.
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 5
- (téma lezárva)
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Lexus, Toyota topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 MAX 32/1TB 32 GPU Astro (Dobozos, 16 ciklus 100% akku)
- Apple Watch Series 11 GPS + Cellular 46mm fekete, magyar, 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ MacBook Pro 14" M2 Pro 16 GB - 512 GB GAR ÉS jótállás!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Lenovo Legion Pro 5 - 16IRX10 - i9 14900HX - RTX 5070 - 32GB - 1TB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 13600KF 32GB DDR5 512GB SSD RX 7800 XT 16GB DeepCool CG530 THERMALTAKE 750W
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- GIGABYTE GeForce RTX 4090 GAMING OC 24G GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- szinteÚJ Dell 15 i7-1355U 32GB 1TB 120Hz!!!!!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest