Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
Aktív témák
-
Hold
őstag
twollahból kedvenc ? mi a szösz :-)
-
twollah
nagyúr
10 perc múlva lesz 12 óra, hamarosan megjelenik az új hír az oldalon.
-
twollah
nagyúr
Most szedek le kb 300 megányi Speccy játékot.
Jók lesznek a sötét téli estének való nosztalgiázáshoz. -
twollah
nagyúr
Felhívott a párom pár órája, és megszűnt a cég ahol melózott eddig.
Éljen, ennél már csak jobb jöhet... -
tildy
nagyúr
Vettem ma budmil storeban egy budmil cipőt.Csak itthon vettem észre hgy szét van menve a varrásnál.(kb fél centin)
Ilyenkor 3 napos cserébe mi tartozik bele?
Visszaadják az árát?
vagy cserélik?Vagy mi?
Ha cserélik, lehet másmilyenre is? -
slug
senior tag
Ez a szöveg/fordítás (latinról magyarra) egy osztálytársamtól származik (előzmény: nem voltam suliban egy nap, és most kölcsönkértem tőle a füzetét)
Szó szerint írom le most ezt:
''Akik súlyos betegségben szenvedtek, csatában forgolódva állat áldozat helyett vagy emberáldozatokat vagy megígérték, hogy felfognak áldozni embereket. A druidákat használták segítőtársként ezekhez az áldozatokhoz. Azt gondolták, hogy nem tudják kiengesztelni a hallhatatlan Isteneket akaratát hacsak nem emberi életért emberi életet adnak. Másoknak hatalmas kolosszális...vannak, amelyeknek vesszőből összeforrt tagjait megtöltik élő emberekkel. Akiket miután meggyújtották a lángoktól emberek meghaltak. Azt gondolták, hogy az álldozat halálbűntetése kedvesebb a halhatatlan isteneknek, akik lopás, rablás vagy valami bűnös kapták rajta. De mikor az effajta hűség hiányzik. Nem volt elég bűmös ember arra vetemedtek, az ártatlanok megölésére is vetemedtek. Az istenek között leginkább Merkuriust tisztelték. Neki van a legtöbb szobra, őt tartják a minden művészet feltalálójának, őt tartják az utak és az utasok vezetőjének. Azt gondolják, hogy neki van a legnagyobb ereje a pénz kereslethez és a kereskedelemhez. Ő utána Apollot, Marsot, Iupittert és Minervát tisztelik. Többi nemzetnek ugyanolyan vélemény van a galloknak. Náluk majdnem ugyanez a véleményük van, mint a többi nemzeteknek elüzi betegségeket, Minerva átadja a munka és a művészetek kezdetét adja át Mars vezeti a bábukat.''
Szóval most mit írjak le ebből? :) -
Som@
őstag
Hm.
Bent a jó meleg szobában, a meleg fűtőtest mellett, forró, rumos teát kortyolgatva. Ez ma számomra a nap fénypontja. :) -
marcee
addikt
Nem tudjátok, hogy CoVBoy aktív-e még, és ha igen hol?
-
rog
addikt
http://194.25.187.75/allianz/routing.asp?LNG=D&ID=&ZOOM=2&APP=Allianz&SOK=H1000%7CBudapest
%7C%7C%7C%7C2118441%7C6015850%7CH1000%7CBudapest
%7C%7C++%7C&SC=H&SP=&SO=Budapest&STO=&SS=&ZC=A
&ZP=5121&ZO=Ostermiething&ZTO=Fucking&ZS=&ZX=1430241
&ZY=6111256&BUTTON=SEARCH&V1C=D&V1P=&V1O=&V1TO=
&V1S=&V2C=D&V2P=&V2O=&V2TO=&V2S=&V3C=D&V3P=
&V3O=&V3TO=&V3S=&ARR=Abfahrt&TH=17&TM=00
&SPD=PKWS&OPT=SW&Image2.x=37&Image2.y=13 -
twollah
nagyúr
Hurrá!
Úgy néz ki, hogy a párom munkanélküli lesz.
Pont a legjobbkor.
Szar az élet... -
Agyasima
őstag
Slug itt vagy?
Van 1 új moderátorunk! _George, ex Sz_George lenne az. Gratuláljunk neki. rii mikó lesz az? -
Agyasima
őstag
válasz
Warlock_42
üzenetére
Télleg, a kis Peugeot motorocskámra is lehetne pakolni, bár előtte még aksit is kéne rakni rá... bár idióta sárga színe van, nemtom mi illene hozzá...
-
Warlock_42
senior tag
-
tildy
nagyúr
Venni kéne valami akciós (de original) nike, adidas, puma, vagy reebok cipőt.
12 ezerért már láttam, de jobb lenne 10 körül/alatt.Tudtok boltot?(a mostani adidasom az europark egyik nagy sportboljában szermányoltam 7 rugóért két éve, csak szarrá hajtottam, azt kéne új) -
tildy
nagyúr
válasz
Warlock_42
üzenetére
Én a deltában láttam nem uv -fénycsövet, hanem uv-lámoát, ami ha jól van megcsiálva, akkor már messziról is mutatja , ha kerékpáros van előtted. (mondjuk fehér a zoknija:))
-
slug
senior tag
Holnap is van nap, úgyhogy elteszem magam! Jóéjszakát mindenkinek!
-
Warlock_42
senior tag
válasz
Agyasima
üzenetére
A helyi motoros huligán ;] haveroknak még a robogó aljára szerelt izzókért is szóltak a rendőrök. Szerintem sem legál az ilyen mód. Csak nem te is a Quasimodo 2000. című filmben láttad?? Abban van a kolumbiaiaknak olyan kocsijuk aminek az alján UV fénycsövek vannak. Állat ;] -
Cane
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Nem chipsetre lesz?
-
Cane
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Megnéztem. Mondjuk abban a Zalman NB47-J bordában mi a modding?
-
Cane
őstag
Megnyílt kb. 20 csillió ledes, neonos egymástól független topik, de a lényege mindnek ua. csak más színt vagy tipust keresnek. Röhej. Ez is nemsokára kimegy a divatból mint a hétzenélős quartz óra.
-
PeliScan
addikt
Holnap jó pár órámba beletelik, amíg bedigitalizálom a VillámAngol haladó kazettákat... lehet h több napba is. :(
Ha vkinek megvan, vagy esetleg tud nekem mondani vmi helyet, ahonna le lehet szedni, kérhet tőlem bármit... :B
(nyithatok ennek egy topicot, vagy ez már necces téma? megvan a villámangol, csak kazin. magunknak digitalizálom, tehát ez nem gáz, nem? :F) -
Panther
HÁZIGAZDA
Nos, 2 hónapja KRESZ-vizsgáztam és emlékeim szerint a KRESZ tilt mindenféle fény-modot. Piros, fehér és borostyánsárga a megengedett, az is csak ott ahol kell hogy legyen. Illetve az autón belül asszem lehet bármi, de gondolom ki azért nem világíthat a kocsiból... képzeld el este szembejön veled vmi állat aki szivárványszínű reflektorral nyomatja előre a vakító diszkófényeket :D
-
Agyasima
őstag
Nagy fényerejű ledeket, az aljára, hogy az aszfaltot világítsa.
Nincs köztünk rendőr? -
Agyasima
őstag
EMBEREK!
Télleg megbüntetne a rendőr, ha a kocsimra modder módjára, frankó ledeket pakolnék? Tökre elszomorodtam, 1 régi álmom foszlott szerteszét.... :O:O:O -
KovacsUr
addikt
(#67) tildy válasza KovacsUr (#60) üzenetére
off
Ilyenek is vannak neptunon?
on
Körlevelet küldött a srác, aki a gyakorlatot tartja.
Aktív témák
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- sziku69: Szólánc.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- VGA kibeszélő offtopik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- -40% ÚJ DOBOZOS Lenovo Thinkpad T14 Gen 5: Ultra 7 165U/32GB DDR5/512GB/400nit/5MP/vil.MAGYAR bill.
- -300e Ft KEDVEZMÉNY:ÚJ Lenovo Thinkpad T14 Gen 5:Ultra 7 165U/64GB DDR5/512GB/400nit/vil.MAGYAR bill
- iPhone 16 128GB Független Karcmentes/2028.12.30.Gar./Akku 100%/p4665
- Intel passzív csúcsgép: 4,7 GHz Intel i7 1255U, 10 mag / 12 szál barebone
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest