Hirdetés

Aktív témák

• Apika
    addikt

Most az volt, hogy mondták 15:05-re vagyok kiírva, rendesen egyetemen lennék hétfőn 2-ig, szóval 14:44-re Érden tudtam volna lenni, de mondtam hogy ha előbb végeznének akkor szóljanak (tel, SMS), utsó óráról eljövök, 13:15-re ott tudok lenni. Két órával előbb. Mondták jó, jó, az már tuti elég. 11 órakor jön egy SMS, hogy telefonáljak oda, megvan mikor is lesz pontosan a vizsga. 11:45-ig gyakorlatom volt, nem telefonálhattam, amint kijöttem hívom az oktatót, hogy ''na mikorra menjek'', mire mondja hogy a kedves vizsgabiztos nem hajlandó megvárni a kiírt időt, szóval délre kéne ott lenni. Mondom ''B*meg a #!+*ˇ&@'' (magamban), telefonban meg hogy ''az nem lesz jó, addigra képtelenség odaérni. De 12:38-ra ott tudok lenni ha futok és elérem a vonatot. Mondta jó, próbáljam meg. A 6-os villamosig jutottam csak el, amikor hív hogy ''sajna, a vizsgabiztos elhúzott, ez van''.
    Bruce rulz!

Felháborító, amit ezek képzelnek magukról! Ha egyszer ki van írva az időpont, miért nem tartják be? Nem mindenki tudja variálni az utolsó pillanatban az időbeosztását. Amikor még én vizsgáztam, ilyet nem mertek maguknak megengedni...

Aktív témák