Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Riasztó topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
Aktív témák
-
Warlock_42
senior tag
Nem BME (sajnos), nem architechtúra (hanem digitális elektronika) de a Sima stimmel. Mármint nekem is egy Sima(házi) nevű úriember tanította. Eszméletlen fej; a mikrogépek hajnalán megtervezett és összerakott egy Z80 alapú gépet, aminek egyik példányával egy helyi üzlet tetején lévő idő + hőmérséklet + márnememlékszem kijelző fényújságot vezéreltek. -
bLaCkDoGoNe
veterán
-
Warlock_42
senior tag
-
Bash
őstag
Szerintem ez valami vírus lesz, nem jut eszembe a neve. Az emberi szervezet egyik hibáját használja ki. Elvileg valami belső hang is jár vele, valami ilyesmit mond, hogy 1 perc múlva meghalsz, és elkezd visszaszámolni. Volt már vagy 15 ilyen topic.
Megoldás: vitamin beszed, vírus eltávolítása feszítővassal, hegesztőpisztollyal, végén egy hideg vizes zuhany felfrissülésként.:P -
rog
addikt
jaja.. nem is azert tetszik, mert sikert aratott vagy sem.. :))
az effektekkel a problemamat ugy kepzeld el, mint a star wars-nal. a regi tok hiteles volt, nem azon gondolkoztal, hogy mi hogy van csinalva. az ujnal meg kvara idegesito volt, hogy mindenhol rajzfilmfigurak ugraltak a szereplok korul.
igy ertem. a hangulatot kinyirta nekem. meg persze az ''eredetit'' kb 10x lattam az evek soran. es valoszinuleg ahoz hasonlitottam emiatt.
a konyveket meg olvasd el, mert a filmek csak halvany lenyomatai az eredeti mesenek. -
rog
addikt
ahoz kepes hogy ez a ''mini-sorozat'' mikor keszult igen gagyi specialfx-ek vannak benne..
a 20 evvel ezelotti dunenek szerintem iszonyu jo hangulata volt, es a trukkok is jobbak voltak. meg szerintem cooper-ugynok(twinpeaks :))
(de persze igy is haromszor lattam a sorozatot is, eloszor a pro7-en, vagy ahol az euopai premier volt..)
/me szinten rajongo :) -
lesaux
veterán
Jó, biztos el lehet intézni, de elég jó ismeretség kell hozzá, pláne ha még fizetést is ki akarok tőlük csikarni, meg ha esetleg nem vagyok ott, akkor is igazoljanak.
Tudod, ki oldotta meg így? A volt főnököd, K. R. :DDD Máshova volt bejelentve polgárira, de itt dolgozott továbbra is. Ha meg a katonáék odatelefonáltak, hogy K. R. megvan-e még, mondták, hogy persze, csak kiment pisilni stb. De mondjuk az ő neve elég jól cseng ebben a közegben ahhoz, hogy egy ilyet elintézzen magának.
Aktív témák
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- World of Tanks - MMO
- Bittorrent topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Futás, futópályák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Hardcore café
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest