Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
Aktív témák
-
MUŁĐER
addikt
Most volt a TCM-en a 2.űrodesszia! Tök jó film volt! A könyv is ott van, de a film! Kár hogy lemaradtam az elejéről.
-
MUŁĐER
addikt
-
MUŁĐER
addikt
ÖÖÖ, lehet. Nekem március 23.-a mindig jó ünnep: mert nincs suli! :DDD Amúgy tudom hogy elég borzasztó dolgok történtek anno 1956-ban. Remélem nem fog többet előfordulni ilyesmi sehol a világon! (Pedig sajnos lessz. Miért jó az embereknek egymást öldösni? Soha nem tudtam azt megérteni hogy hogy képes valaki egy eszméért gyilkolni!)
-
MUŁĐER
addikt
Fight!

-
MUŁĐER
addikt
Lezárták a Ki mennyi topicot! Szegény +győzőt nem hagyjuk kibontakozni! (Vajon miért?
) -
MUŁĐER
addikt
Figyu Twollah mit találtam:

-
MUŁĐER
addikt
Tényleg, most hogy mondod, én is. Biztos azért, mert a reklámok azt sugalják nekik, hogy ha Cola Light-ot isznak, szépek meg karcsúk lesznek. Pedig nem. Nem a Cola Light-tól. Meg most olyan menő Cola Light-ot inni. De nemsokára már Vaníliás Cola-át lesz menő inni. BRRRRR. Micsoda idők. Szerintem a sima víz tök menő. SIMA VÍZ RULZZZZ :DD
-
MUŁĐER
addikt
ÁÁÁÁÁ!!! Már megint jött a Microsoft-tól egy e-mail hogy use this patch ... Hát nem unja már magát a vírus?? Tegnap 25 ilyet kaptam!!! Mindgyárt írok egy ellenvírust! Vagy egy biomechanikus vírust!! (Érdekel valakit hogy mi ez?? Tessék találgatni!!)
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Videó stream letöltése
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Óra topik
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Sweet.tv - internetes TV
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...