Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
nagyon off de segitsetek minnel hamarabb!!!!
Jó filerendszer-e az ext3?
Van-e olyan jó sebesség és tárolási hatékonyság szempontjából, mint a reiserfs?
És meglévő ext2 filerendszert át lehet-e konvertálni ext3ba?
Epp most keszulunk linuxot felrakni, és nem tudom jobb-e a reiserfsnél. -
tildy
nagyúr
szia!
Igen, de érzem, hogy még vannak ''tartalékok'' benne.TEhát nagyon jól látok igy is, sokkal jobban mint bármivel korábban, de észreveszem, ha szárazabb, stb.
A cseppek sokat javitanak.De nézz be az ezzel kapcsolatos topicomba:
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=25086[/L] -
tildy
nagyúr
Nem találom azt a topikot, ahova beírták nekem a knight rideres gamet honnét tudom letölteni:(Kár hogy a kereső még ilyenekre nem tud keresni.
-
tildy
nagyúr
válasz
Warlock_42
üzenetére
BMF!=BME !!!:U
-
tildy
nagyúr
Basszus vehetek Tápot is:-/ nincs a házban:(
hsgfgrheafvbhrebf:O:O:O:O
Nincs valakinek jóféle-de olcsó tápja?Tudom kizárja egyik a másikat....De akkor is...please! -
tildy
nagyúr
válasz
Warlock_42
üzenetére
Ezt én is tudtam volna, nem kell ehhez szakdoga csak 2 év architechtúra a bmfen, felerészt Simánál:)
-
tildy
nagyúr
Hihij.Egyre jobban tetszik leendő házam:
[L]http://www.hardtecs4u.com/images/reviews/2003/yeongyang_yy-5601/5601_innen.jpg[/L]
:) -
tildy
nagyúr
Eltünt a gyorsindításból a kis asztal ikon, amivel gyorsan a desktopra váltanék:O:O
-
tildy
nagyúr
Jó neked.
Én meg itt vagyok a nagy bizonytalanságban.
Koopos vagyok, és nem tudom, most alkalmazottnak számítok, vagy hallgatónak.
Elvileg a cég a sulival áll szerződésben nem vele, akkor ez utóbbi van.Ilyenkor viszont járna őszi szünet, mert a többi hallgatónak is jár.A suli szerint viszont jönnünk kell dolgozni:(( -
tildy
nagyúr
Lesz:)
Bash:15 +áfa.
De szerintem megér ennyit, mert azt írják róla, hogy nagyon jó a szellőzése, a símes rendszer is bejon + emellett nekem nagyon tetszik:)
Valószínűleg még így is moddolás áldozata lesz, a slot in dvd-m miatt + oldalába akarok egy sárkányt vágatni:)
Jahm és azért az sem rossz, hogy a az oldallapot nem kell csavarozni. -
tildy
nagyúr
[L]http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=10&id=3026[/L]
Ez az!:) -
tildy
nagyúr
Ilyen:
[L]http://www.modthebox.com/review228_1.shtml[/L]
Yeong yang 5601-es.Májusban volt itt a PH!-n is cikk róla, de ott még csak renderelt képeket lehetett látni.
12 CM-es venti, elől hátul.Bronzszövet-szerűség az első venti előtt,sínes rendszer, gyorscsat:) , stb:) -
tildy
nagyúr
Hihij tök happy vagyok.Olyan szgépházam lesz, amit nem lehet minden utcasarkon találni, sőt talán én leszek az első magyar tulaja egy ilyen héznak:)
-
tildy
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Naponta nem, de kb. hetente igen:)
-
tildy
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Tudom, hogy több a 8000, csak épp nem volt megfelelő méret, ami jó rám!
-
tildy
nagyúr
Egyébként ha valaki olcsón akar adidast, nike-ot , reebokot venni, akkor a Hervisben látam kb. 7000Ft-tól fölfelé ilyen cipőket.
Én cak amiatt nem vettem, mert 8000-ben maximalázáltam a sportcipőre költendő összeget. -
tildy
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
De ez így van:)
A képen tényleg olyan túl csicsásnak tűnik.Amit cseréltek , az sokkal szebb a képen legalábbis.Viszont ez meg sokkal kényelmesebb:) -
tildy
nagyúr
Nem volt.
Kulturált emberi lény vagyok, ráadásul sokkal jobban bejövő cipőt választottam.Felvettem, és azt mondtam ez kell:)
Szal egy olcsóbbra cseréltem, nagyon kedvesek voltak, azonnal visszavették a régit, viszotn az árkülönbözetet (800 ft) le kellett vásárolnom.
Ilyen volt:
[L]http://www.budmil.hu/catalogue/shoes2003/8.jpg[/L]
A jobb oldali
Ilyen lett:[L]http://www.budmil.hu/catalogue/shoes2003/9.jpg[/L]
Itt a középső.
Lehet itt nem olyan jól néz iki, de nekem itt a lábamon nagyon tetszik és kényelmes is. -
tildy
nagyúr
Kicseéltk a budmil cipőm:))
-
tildy
nagyúr
Blaster:
Start-Run: cmd.exe, ''shutdown -a'' - ez leállítja a lekapcsolási folyamatot. Utána az RPC hiánya miatt egy csomó dolog nem fog menni, de a vírus ettõl még eltávolítható..
A vírusirtó leszehetõ innen vagy a Kaspersky FTP-rõl -ez az MSBlaster eddigi összes verzióját felismeri és eltávolítja
Advanced info: ha használtok tûzfalat, a 135-os portot kifelé és befelé is tiltsátok le, ha nincs rá szükség (RPC).
Visszafertõzõdés ellen a szükséges biztonsági javítások (mindkettõ kell!):
Microsoft Security Bulletin MS03-026 (angol: Win2k, WinXP, Win2k3 - magyar: Win2k, WinXP, Win2k3) / 2003 Július 16
Microsoft Security Bulletin MS03-007 (angol: Win2k, WinXP - magyar: Win2k, WinXP - Win2k3-hoz nem kell semmi) / 2003 Május 30 -
tildy
nagyúr
Ugye van valahola ph! netikettben , hogy nem nagyon szabad személyeskedni.
Mivel én(bár mások is) ez ellen vétettem, kérek egy körmöst az ujjaimra. -
tildy
nagyúr
rognak egyébként még: nem hiszem , hogy túl sok mindent tudsz róla.
AMiket meg írtam róla, azt akkor tettem, mikor ki voltam borulva.(Tudod te is mire gondolok).
A másik meg tényleg az, hogy ha van pénzem, akkor a környezetemre költöm, tehát ez sem csak rá érvényes.(Tudod, én vagyoka supply depot)
Maximum rólam tudtál meg ezáltal többet. -
tildy
nagyúr
twollah:nem kotyogom el...
Egyébként a te párodról is tudunk elég sok mindent, pl. hogy most szűnt meg a munkahelye...
rog:nyomor nincs, mivel igyexem magam körül mindent ''normális szinten tartani'':)
Egyébként meg irhattam volna kakalaki mano davidot is, akinek szintén se írója, se usbje, csak floppyja és hddje . -
tildy
nagyúr
Vettem ma budmil storeban egy budmil cipőt.Csak itthon vettem észre hgy szét van menve a varrásnál.(kb fél centin)
Ilyenkor 3 napos cserébe mi tartozik bele?
Visszaadják az árát?
vagy cserélik?Vagy mi?
Ha cserélik, lehet másmilyenre is? -
tildy
nagyúr
Venni kéne valami akciós (de original) nike, adidas, puma, vagy reebok cipőt.
12 ezerért már láttam, de jobb lenne 10 körül/alatt.Tudtok boltot?(a mostani adidasom az europark egyik nagy sportboljában szermányoltam 7 rugóért két éve, csak szarrá hajtottam, azt kéne új) -
tildy
nagyúr
válasz
Warlock_42
üzenetére
Én a deltában láttam nem uv -fénycsövet, hanem uv-lámoát, ami ha jól van megcsiálva, akkor már messziról is mutatja , ha kerékpáros van előtted. (mondjuk fehér a zoknija:))
-
tildy
nagyúr
Hm.Van egy mondás:Izlések és pofonok.
Ez honnét jön, mi a mélyebb értelme.Mert tudom mit jelent, de miért izlések és pofonok? -
tildy
nagyúr
Mitől lehet az hogy így befájdul hirtelen az ember szíve?Mintha így megállna majd dobanna egy nagyot?!Egy hirtelen szúrás , de aztán oké.Érdemes kivizsgáltatni?
-
tildy
nagyúr
Hali!
Please segitsetek!
Eltunt xp alatt a talcarol ami jelzi, hogy milyen progik futnak! -
tildy
nagyúr
Hát jójó...Bár én ezt visszafejlődésnek érzem (legalábbis az emberek részéről).
Én is szeretem a ''klikkelgetős'' levélküldő progikat, de azért használok pine-t is.
A webmailt meg egyenesen utálom, még freemailes ismerőseimet is rábeszélem, hogy legalább állítsák be incredimailellel, the battal, vagy OE-el a postafiókjuk.
:) -
tildy
nagyúr
válasz
PeliScan
üzenetére
Egyébként kérlek ne sértődj meg azon , amit mondtam, kicsit általánosítottam, de tényleg meglepő volt az olyan évfolyamtársam, aki már 3 évet lehúzott a kandón, mikor életében először putyot látott volna.
Talán végre a koliban is nagyobb hangsúlyt fogunk fektetni az emberek ''visszanevelésére''.Régen nekem első dolgom volt accountot kérni, ma meg a fél koli freemailezik, miközben ott a hatalmas kérhető mailbox-hely a dramán. -
tildy
nagyúr
Jahm.De olvass utána , a lynch féle maga korában nem aratott nagy sikert(mindjárt mutatoma címet, ahol olvastam).
Másrészről engem nem érdekelnek az effektek kizárólagosan.Ha ez másképp lenne, valószínűleg a mátrix2-t is tudtam volna megfelelően értékelni.
Nem ez ragadott magával...Sokkal inkább a film filozófiai jellege.
Egyébként a lynch félébe belenéztem, nekem eléggé rétestésztának tűnik, főképp az eleje(pedig a mini series is 6 órás), meg valahogy nem olyan, mint amilyennek képzeltem.De ez valószínűleg csak abból fakad, hogy a könyvet sajnos még nem volt alkalmam elolvasni( -ezt eléggé szégyellem-).
Te láttad egyébként a düne gyermekeit?
Ha másnál nem is, nálam teljes mértékben veri a nagy kedvenc Mátrixot.... -
tildy
nagyúr
Jahm és a mátrix ehhez képest kismiska....
Hány része van még a dünének?
Vannak ugyebár a házakról szóló könyvek.akkor a düne messiása, a düne gyermekei , és még? -
tildy
nagyúr
Most néztem végig a düne gyermekeit.
Azt hiszem eddigi életemben látott legjobb film volt.Persze az előzményekkel együtt is.
Persze ebben lehet hogy nayg szerepet játszik az is, hogy a páromnak olyan hallucináció voltak pszichiátriára kerülésekor, amik ebbena filmben visszaköszöntek.Pedig sem a könyvet nem olvasta , sem ezt a filmet nem látta.
Ne hagyjátok ki.... -
-
tildy
nagyúr
Hm.K.R?
jaja melyik melóhely is volt?ahol szakmai gyakoztam tán?!:D
Egyébként mondom, nem egy ilyen helyről tudok.Kandóra is mentek sokan, satöbbi .El lehet pedig könnyen intézni, alig ismeretséggel...(Minap épp a BME V1 tanulmányi osztályon lévő folyosóján láttam ilyen felhívást.) -
tildy
nagyúr
Sőt olyan élesen látok, hogy ihaj.Vagyis még érzem , hogy javulni fog, de nekem már ez is elég jó:)
Bárki , aki ilyenen gondolkozik, ne gondolkozzon tovább, hanem gyüjtögesse a pénzt, vagy fizesse részletre mint én.
A legjobb, ha pár év, mondjuk 5 év múlva visszaromlana valamennyit,akkor ingyen újraműtik:)
Én csak ajánlani tudom.Igaz van 2 nap iszonyat szenvedés, meg 1-2 hét furán látás, de az eredmény magáért beszél:) -
tildy
nagyúr
Végre megszűnt a kettőslátásom:)
Nagyjából:)
Aktív témák
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb 3 hetes, újszerű
- Eladó használt Macbook Pro M1 / 16GB / 256GB SSD 2020-as
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest