Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Persze, egyértelmű, hogy mire vannak ezek a HUB-ok, de szvsz a HUB cím megmondása messze nem számít wareznek (főleg egy olyan topicban, ahol nincs is konkrét téma. Azaz nem arról van szó, hogy xy keresi a FIFA 4001-et, és én megmondom a KOLI címét, hanem ő azt mondta, hogy ő nem tudja, erre én megmondtam). Na de mindegy, végülis lényegtelen.
-
-
tildy
nagyúr
szia!
Igen, de érzem, hogy még vannak ''tartalékok'' benne.TEhát nagyon jól látok igy is, sokkal jobban mint bármivel korábban, de észreveszem, ha szárazabb, stb.
A cseppek sokat javitanak.De nézz be az ezzel kapcsolatos topicomba:
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=25086[/L] -
Panther
HÁZIGAZDA
Hehe :) Nekünk van egy Sportster Winmodemünk (14.4-es), amihez az utolsó driver Win95 OSR1-es. Már az OSR2-re sem települ fel. Esetleg úgy lehet újabb oprendszer alá telepíteni, hogy 95/OSR1 fel, driver fel, Win98SE rá az egészre :) Mondjuk csináltam hozzá azóta már egy 98 telepítőt :DDD)
-
Panther
HÁZIGAZDA
''98SE-ben alapból hol vannak a dokumentumok?'' -- Van egy Dokumentumok mappa, de azt oda helyezheted át kedved szerint ahova csak akarod. Ennek ellenére én sem használom. Ja, ez is zavart az XP-ben. Ne csináljon nekem mindenáron mappákat, majd ÉN eldöntöm mit hol akarok tárolni.
-
Panther
HÁZIGAZDA
''A(z) diskmgmt fájl [...] nem található.'' Szóval ilyen nincs 98SE alatt, úgy tűnik.
Amúgy miért lennének több partíción nagyobb biztonságban az adataim? Ha a Windows meghal akkor irány a DOS, C:Windows-t és C:Program Files-t átnevezem (WinFos, ill. ProgFil szokott lenni az új nevük :) ) aztán mehet fel az új. Utána meg ráérek kihámozni a két átnevezett könyvtárból hogy mi az a mi kell belőlük :) Sima Win-újratelepítésnél is így szoktam amúgy csinálni. -
Panther
HÁZIGAZDA
Nos, tudtommal nem lehet, egyszerűen primary partíciók előre, utána a többi. Bár elvileg ha nem ismertetem fel BIOSban és csak a win találja meg, akkor már a végére pakolja az újakat. Persze lehetne játszani azzal is hogy linuxxal csinálok 3 pri. partíciót, és akkor maradnak elöl, vagy a rackre (legalábbis a sajátomra) csak másodlagos partíciót teszek.
Mindegy, végülis jól megvagyok itt egy partícióval is. Rendszermentést úgysem csinálok soha (Ghost, stb), a 120GB-t pedig úgysem a kis fileok (amiknek helyfoglalásában igencsak számít a clusterméret) töltik meg, hanem a RosszFiúk :) -
tildy
nagyúr
Nem volt.
Kulturált emberi lény vagyok, ráadásul sokkal jobban bejövő cipőt választottam.Felvettem, és azt mondtam ez kell:)
Szal egy olcsóbbra cseréltem, nagyon kedvesek voltak, azonnal visszavették a régit, viszotn az árkülönbözetet (800 ft) le kellett vásárolnom.
Ilyen volt:
[L]http://www.budmil.hu/catalogue/shoes2003/8.jpg[/L]
A jobb oldali
Ilyen lett:[L]http://www.budmil.hu/catalogue/shoes2003/9.jpg[/L]
Itt a középső.
Lehet itt nem olyan jól néz iki, de nekem itt a lábamon nagyon tetszik és kényelmes is. -
twollah
nagyúr
Azért keltem később mert ma nem megyek melózni.
Az őrpltek háza is csillapodik egy kicsit benn a melóhelyemen.
Visszaállunk a 2 műszakos munkarendre, így a jövő héten délutános leszek, és csak 8 órát fogok melózni...
...remélem csak 8 órát.
Arckép ügyben még nem tudok semmit sem mondani.
Majd lesz valami. -
crab
senior tag
Az még elmenne, de...
De most magyarázkodni fogok, van 4 karóm, na jó 5. Ebből 1 az amit számonkérésre kaptam. A többit nevetséges dolgok miat érdemeltem ki:
angolból van 3(tavaly 4-es votlam): a tánár szerint káromkodtam, ugyanazon az órán kaptam mégegyet ''súgásért'', másnap mégegyet mert nem volt könyvem.
Ez szerintem nevetséges, ráadásul nem káromkodtam, soha nem is szoktam órán,
a súgás egy félreértés miatt. Aztán matematikából: nem volt kész a házifeladat egyik feladata, ez is nevetséges. Az ötödik 1-es megérdemeltem.
Ez a magyarázkodás gyerekesnek tűnik, de muszály begykorolnom a védőbeszédet. Ezek szerintem felháborító dolgok.A tanítási módszer mégröhejesebb. Az osztályfőnök a matematika dolgozatomra ezt mondta(mivel jobb volt az átlagnál): nem tudom hogy sikerülhetett neked. Azért szerintem mindennek van határa. Magyarszágon az egész tanítási rendszer a tánarok nagy részével(tisztelet a kivételnek, én is ismerek kivételt) együtt semmit sem ér.
Megeszik az életemet. Az éltető erő az, hogy egyszer hazajutok és jöhetek PH!-zni,
mert itt mindig fel tudok dobódni. A nő ügyek sem úgy mennek ahogy kellene.
Szóval kész vagyok.
Köszönöm szépen a figyelmet, én szóltam.(nem tudom érdekel-e valakit is ez)
Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest