- Házi erősítő építése
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
erdey_a #71645 üzenetére
Az en Korona-sztorim:
A foberlo kirakott baratnostul, 11 eves autista gyerekestul a picsaba a jarvany kozepen. Ket hete bedobott egy "hivatalos uzenetet", hogy aprilia 30-a lesz az utolso ejszakank. Mivel "essential" vagyok, igy zero szabadnappal, 2 ora/nap atlagos alvassal a nyakamba vettem Michigant es kerstem egy faking hazat (es szerencsere talaltam). Nem volt konnyu.
Most (majdnem) minden erommel azon vagyok, hogy legyen aram, gaz, szemetelvitel, internet, szennyviz es meg sloan masok.
A foberlom indoka: O majustol diakoknak szeretne berelni.
Az en kerdesem: Milyen diakoknak?! (Igen, mikor epp nem vilagjarvany van, akkor diakok mindenutt, az egyetem kb 200 meterre van, de jelenleg mindenki hazahuzott es a kormanyzo felfuggesztette a sulit a tanevre.
Szoval ilyen patkanyok is vannak.(Nem voltunk semmifele szamlaval elmaradva, csak ugy gondta, hogy ez egy tokeletes alkalom arra, hogy kibasszon mindenkivel).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házi erősítő építése
- PlayStation 4
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest