- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- NVIDIA® driverek topikja
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
Az en Korona-sztorim:
A foberlo kirakott baratnostul, 11 eves autista gyerekestul a picsaba a jarvany kozepen. Ket hete bedobott egy "hivatalos uzenetet", hogy aprilia 30-a lesz az utolso ejszakank. Mivel "essential" vagyok, igy zero szabadnappal, 2 ora/nap atlagos alvassal a nyakamba vettem Michigant es kerstem egy faking hazat (es szerencsere talaltam). Nem volt konnyu.
Most (majdnem) minden erommel azon vagyok, hogy legyen aram, gaz, szemetelvitel, internet, szennyviz es meg sloan masok.
A foberlom indoka: O majustol diakoknak szeretne berelni.
Az en kerdesem: Milyen diakoknak?! (Igen, mikor epp nem vilagjarvany van, akkor diakok mindenutt, az egyetem kb 200 meterre van, de jelenleg mindenki hazahuzott es a kormanyzo felfuggesztette a sulit a tanevre.
Szoval ilyen patkanyok is vannak.(Nem voltunk semmifele szamlaval elmaradva, csak ugy gondta, hogy ez egy tokeletes alkalom arra, hogy kibasszon mindenkivel).
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Revolut
- Hegesztés topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amerika kész lemondani a kormányról
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- További aktív témák...
- Manli RTX 3070 8GB LHR / Csavarmatricás / Beszámítás OK! / Akciós ár!
- Apple Watch 4 44mm szürke színben. 74% akkumulátor.
- Canon EF-S 24mm f/2.8 STM objektív
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Canon 60D fényképezőgép + 50mm objektív + 16GB memóriakártya
- PC Architech NOVA Gamer PC
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- Újszerű Samsung NVMe m.2 PM9A1 512GB 27% ÁFA
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest