Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
Az en Korona-sztorim:
A foberlo kirakott baratnostul, 11 eves autista gyerekestul a picsaba a jarvany kozepen. Ket hete bedobott egy "hivatalos uzenetet", hogy aprilia 30-a lesz az utolso ejszakank. Mivel "essential" vagyok, igy zero szabadnappal, 2 ora/nap atlagos alvassal a nyakamba vettem Michigant es kerstem egy faking hazat (es szerencsere talaltam). Nem volt konnyu.
Most (majdnem) minden erommel azon vagyok, hogy legyen aram, gaz, szemetelvitel, internet, szennyviz es meg sloan masok.
A foberlom indoka: O majustol diakoknak szeretne berelni.
Az en kerdesem: Milyen diakoknak?! (Igen, mikor epp nem vilagjarvany van, akkor diakok mindenutt, az egyetem kb 200 meterre van, de jelenleg mindenki hazahuzott es a kormanyzo felfuggesztette a sulit a tanevre.
Szoval ilyen patkanyok is vannak.(Nem voltunk semmifele szamlaval elmaradva, csak ugy gondta, hogy ez egy tokeletes alkalom arra, hogy kibasszon mindenkivel).
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Okos Otthon / Smart Home
- Linux haladóknak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB
- Cooler Master V550 80+ Gold moduláris táp
- 3090Ti videokártyát keresek megvételre .
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari ÚJ fedlap és kijelző
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest