Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egér probléma
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
Az en Korona-sztorim:
A foberlo kirakott baratnostul, 11 eves autista gyerekestul a picsaba a jarvany kozepen. Ket hete bedobott egy "hivatalos uzenetet", hogy aprilia 30-a lesz az utolso ejszakank. Mivel "essential" vagyok, igy zero szabadnappal, 2 ora/nap atlagos alvassal a nyakamba vettem Michigant es kerstem egy faking hazat (es szerencsere talaltam). Nem volt konnyu.
Most (majdnem) minden erommel azon vagyok, hogy legyen aram, gaz, szemetelvitel, internet, szennyviz es meg sloan masok.
A foberlom indoka: O majustol diakoknak szeretne berelni.
Az en kerdesem: Milyen diakoknak?! (Igen, mikor epp nem vilagjarvany van, akkor diakok mindenutt, az egyetem kb 200 meterre van, de jelenleg mindenki hazahuzott es a kormanyzo felfuggesztette a sulit a tanevre.
Szoval ilyen patkanyok is vannak.(Nem voltunk semmifele szamlaval elmaradva, csak ugy gondta, hogy ez egy tokeletes alkalom arra, hogy kibasszon mindenkivel).
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple Watch Series 7 41mm GPS,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest