Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Akkor Te még az előző Mazda2-t nézed, nem? Az újban már 1.5-ös a legkisebb moci. Meg egy kicsit jobban néz ki szerintem.
Ha még a régit nézed, arra szerintem komoly árengedményt fogsz kapni, mert kifutó model.
Az új pedig igencsak jó, megkapta a headunitot a Mazda3-ból, jók a motorok, jól vezethető.emvy, joemilestoné: sedannal én is szívtam a héten, haveromnak hoztam el egy nyomtatót egy boltból, és dobozzal együtt nem sikerült betenni a kocsiba, szét kellett szednem az utcán. A doboz mondjuk 70*70*60 volt.
-
szőröscica
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Maximálisan egyetértek, a kombi sokkal jobb mindennapos használatra. Négyajtósom van, hatalmas a csomagtere, de szenvedés pakolni. Nem kellene többet szedán, az tuti. Vagy ötajtós, de olyat nagyon kevés gyártó kínál, vagy kombi. És második autónak egy coupé.

-
adalbert1
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Én leginkább azokat nem értem, akik egy középkategóriás autóból sedant választanak, pl. Ford Focus - megjelenésben nem lesz elegánsabb, és a jobb kihasználhatóságot is elvesztik ezzel. Igaz a legtöbb gyártó nem is gyárt ilyen karosszériát ebben a kategóriában.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Eleg sok kombiban kisebb a labter, mint a szedan verzioban (pl. Mazda 6). Mi azert vettunk szedant, mert autopalyan zavar a szelzaj; meg azert, mert eletem elso kocsija ne legyen mar kombi

-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Hat nem tudom, mostanaban ket sedanban ultem, egy sedan bmw-ben, meg egy 5 ajtos sedan octaviaban (tudom , tudom, hogy alapesetben 4 ajtos a sedan, de most minek nevezzem, ha nem hatchback, es sedan formaja van), mindkettonek hatalmas csomagtere van, es jol pakolhato volt ( utobbi a felnyilo ajto miatt ) szoval nem ertem.
Sedant alig lattunk, ez teny es valo, de 5 ajtos sedanformat, vagy hatchbacket se nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Windows 10
- Mesterséges intelligencia topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Temu
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest