Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
A varrni, vagy nem varrni, az egy jó kérdés. Engem úgy toltak be a műtőbe, hogy az MRT alapján látták, hogy valami széjjel van szakadva, bedugnak egy kamerát a térd külső, meg a belső oldalán is, megnézik mi ment szét, aztán kitalálják, hogy mi legyen. Állítólag a külső ok volt, a belső teljesen szétment, azt összevarrták. Kb 2 hétig nem nagyon aludtam, a rögzítő sín tappancsai pont a sebet nyomták, amikor bedagadt, akkor meg úgy nyomta a sín a lábam minden irányból, hogy majd beszartam. Mozogni meg kb semerre. 2 hét után kezdődött volna a physio, na addigra úgy beállt minden, mint az M7 egy napsütéses vasárnap délután Pest felé, meg még fájt is, mint a picsa, varratok is bent voltak majdnem 3 hétig, valami 20-30 fok között volt a hajlítás mozgástartománya, onnét kellett felhozni. Aztán 8 hét után közölte a doki, hogy ez nem jó, jobban kéne mozognia. Anyád. Na, akkor kezdtem egy hónapnyi mindennapos rehabot, gyógytorna, masszázs + specifikus edzés, az nagyon lassan elkezdett rendbe tenni. Azóta a második 12 alkalmas physio receptemet kapom (heti 3), meg magamtól járok tovább ugyanabba a physio centrumba edzeni, mostanra kb fájdalommentes vagyok a hétköznapokon, meg ha jól bemelegítek, akkor segítséggel magam alá tudom húzni a lábam az asztalon ülve. Illetve tudok futni, biciklizni, persze ocsmány módon, de a térdem nem fájdul meg tőle, és ha nem csinálom, akkor sose fogok helyrejönni, pláne kardióügyileg. Ja, meg felmentem 80 kilóra megint, nyilván. Azóta abból kettőt sikerült megint lepakolni, de még vagy 5-öt le kell dolgoznom.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Napelem
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gumi és felni topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- NIOH 3
- Világi hívságoktól mentes a Biostar új inteles alaplapja
- További aktív témák...
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Dell Precision 5750 17" UHD+ touch, i7 10850H, 16-64GB RAM, 6GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Pro 13" Retina M1 / 16GB RAM / 512gB SSD / Astro / Garancia / Magyar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest