Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Google Chromecast topic
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
"A nyari balatonra meno forgalomban villogok nem sietnek, mert egyreszt 3 percet nyernek"
Ezek a feliratok még táblákon is szerepelnek és van egy söröm rá, hogy olyanok írták akik nem sűrűn közlekednek hosszabb távon az utakon. Azért mikor kilométereken át 90-110-zel lehet csak menni akkor nagyon sok percet lehet nyerni ha kicsit nehezebb az ember lába a gázon amikor engedi az út. Azok a feliratok akkor lennének igazak, ha valóban a 130-cal végig lehetne menni az autópályán. De mivel minden autópályán legalább 2 útfelbontás van, meg a belső sávban 90-100 poroszkálnak egyesek így az elmélet már nem is igaz. Nem 3 percet hanem akár 30-45 percet is lehet nyerni (mondjuk egy Budapest-Debrecen, vagy Budapest-Pécs távolságon), ha az ember meglódul amikor olyanok a közlekedési viszonyok.
Nekem 150 környéki tempó ami kényelmes autópályán, de nem villogok és nem erőszakoskodok. Ki szoktam használni a nálam erőszakosabbakat. Szépen felzárkózok hozzá, de nem túl közel nehogy baj legyen, és ő szépen csinálja nekem is az utat.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest