Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fokukac
üzenetére
ja, a slusszpoént kihagytam!
délután 2-kor csörög a telefon, hív a technikus, hogy itt van a ház előtt.
Mondtam neki, hogy nem vagyunk otthon, és most van net. Jöjjön akkor, amikor nincs
&Tobey: főként azért, mert lusta vagyok. 3 vezetékes opciónk volt, az egyik a telekom, nem optika, hanem egy régi hálózat, a másik a digi optika, amit a cég nem volt hajlandó behúzni a társasházba, merthogy ők családi házakra mennek a környéken, és a upc.
a mobilnetet meg eddig nem vettem igazán komolyan.
nyilván az otthon levő 3 mobiltelefon előfizetéshez járnak ilyen 4-8-12 gigabájtok, de az rohadt gyorsan elfogy ám, ha nincs vezetékes... és nem is váltja ki az infrastruktúrát (nem router, hanem csak mobilnet hotspot, zene, streaming, okos-eszközök, stb.
mindegy, most jutottam el a breaking point-hoz.
holnap jön a yetteles technikus, meglátjuk, mennyire akar majd fúrni meg kültérizni..
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- E-roller topik
- Apple asztali gépek
- OLED monitor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14 G2 új garis SSD-vel, Touch LCD
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel nagy választékban garanciával/számlával! Upd. 04.27
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Apple iPhone 6S Plus 32GB Rose Gold Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest