Új hozzászólás Aktív témák
-
"Nem tudom, kinek vagyok kollegaja, "
Nem értem ezt mire írtad."Nyilvanvalo kene legyen, hogy ez az auto nem valo napi 300-600 km-re, es felesleges is olyan autohoz hasonlitani, ami viszont arra valo."
Ha folyamatosan elektromosan akarja valaki használni az autót ott az EV. Ha néha városon kívülre is merészékedik ott van pl a PHEV. (Városon belül az is tud közel annyit, mint ez.)"Ahogy a droid irta, nem akarok feltetlenul meggyozni senkit, de jozan paraszti esszel egy nagy tomegu akksit cipelni szerinted mi ertelme van, ha nem toltod fel?"
És ez fordítva is igaz, minek cipelni egy motort és a hozzá tartozó üzemanyagot, ha nem használod? Ha elektromos autó kell (mert többnyire városon belül van használva), akkor azt kell venni és megússza az ember a benzinmotor+benzin felesleges cipelését (cserébe kap bazi nagy akkut, amivel sokkal többet mehet mint ezzel és súlyban kb hasonló), ha vegyes használatra kell (város+városon kívül is) akkor meg PHEV, vagy hagyományos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Lexus, Toyota topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- MacBook Air 2024 m3 8gb/256gb
- HP omen 17-w131ng bontva
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 16GB RAM, 256GB m.2 SSD, 1 év garancia
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- HP Laptop 15s-fq2996nz + monitor + egér és billenzyűzet + fejhallgató (INGYEN FOXPOST!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- Apple Macbook Pro 14" - M4 Pro - 24GB/512GB - 68 Ciklus (MX2E3MG/A) Ezüst - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs