- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Pttypang
üzenetére
De azt, hogy? Figyeli a kutas a kamerán, ahogy a hülye német tankol, keze a gombon, és ahogy 50-hez ér a számláló, nyomja a gombát, mint a vidéki tanár úr a vágó vetélkedőben? Ha 3 másodpercet lemarad, kb nekem meg is van az a + 1-2 liter.
Ha meg kijön, ismerve a benzinkutasoknál támasztott felvételi követelményeket, illetve a magyar idegennyelv-tudás általános állapotát, vajon milyen nyelven próbál beszélni velem? Tagolt magyarul, jó hangosan, ahogy ilyenkor szokás?Na mindegy, ha megyünk látogatóba kipróbálom, már csak kíváncsiságból is. Tudom, tudom, felelősen kell tankolni, hogy másnak is jusson, de bízom benne, hogy azt a 2 liter extrát nem olyantól veszem el, aki pont emiatt nem ér majd oda a saját felesége szülésére.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kuponkunyeráló
- Picit nagyobb kijelzőt, jóval nagyobb aksit kaphat a Honor 600
- Fotók, videók mobillal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha meg kijön, ismerve a benzinkutasoknál támasztott felvételi követelményeket, illetve a magyar idegennyelv-tudás általános állapotát, vajon milyen nyelven próbál beszélni velem? Tagolt magyarul, jó hangosan, ahogy ilyenkor szokás?