Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
nem tudom, lehet én vagyok a világ szerencsése, de én konkrétan nem láttam még közelről nagy háztartási gépet elromlani, fateréknál krepált be most a 15 éves mosógép, de ennyi... igaz általában megéri nem a legolcsóbb, tényleg ipari hulladéknak minősülő dolgokat megvenni, de azért nem a miele vonalon mozgunk meg stb.
azelőtti emlékem a '98as vb döntő napján sz@rt be a hűtőnk 
persze nyilván van ami besz@rik gariidő + 3 nap, de nekem ne mondja senki, hogy a lehel hűtők és kockaladák idejében ilyen sosem volt

erdey_a: a 16 éves hűtőnél tuti veszel jobbat, de egy fogysztásmérővel érdemes lehet megnézni, hogy mennyit eszik, ill. az is hasznos lehet ha nem sokkal nagyobb, mint ami kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Lenovo T14s Gen 1 Ryzen 7 pro 4750U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
azelőtti emlékem a '98as vb döntő napján sz@rt be a hűtőnk