Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
több, mint egy hete folyik a burkolatcsere az utcánkban, reggel 7töl délután 5ig mennek a gépek folyamat, agyoniskolázott munkások ordibálnak, köpködnek, melózni olyan végtelenül gyorsan nem sikerül.
múlt héten is, meg már ezen a héten is megkérdeztem egy értelmesebbnek tűnőt, hogy vajon mikor fogok tudni kiállni a verdával a garázsból, mert idestova nem ártana elmennem dolgozni (nem kell tudniuk, hogy itthonról nyomom, nem mellékesen azért néha tényleg használnám az autót)
már kétszer megígérték, hogy "holnapra meglesz főnök" ehhez képest a garázs előtti árok csak mélyül és mélyül...
persze ha kaptam volna róla esetleg egy papírt, emailt, telefont, bármit ami alapján ezt előre tudom akkor kiveszem a kocsit és nem csesztetek senkit.
vajon hétvégén el tudok menni a nyaralómba, vagy bicajra kell pattannom és lenyomni azt a ~110 kilométert?
talán nem teljesíthetetlen, csak azért vinnék pár tuját, meg szerzámokat...a Zönkormányzatot meg hívogathatom világnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Okos Otthon / Smart Home
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Villanyszerelés
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
talán nem teljesíthetetlen, csak azért vinnék pár tuját, meg szerzámokat...