Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Pusztán szolidaritásból biztosítson a cég egyenlő feltételeket a munkavállalóknak. Ha van céges ovi, az szuper, de ugyanúgy vegyék fel a szalagon dolgozó gyerekét is, mint a key account managerek csoportvezetőjéét. Extra egészségbiztosítás ha van, ugyanúgy járjon a gépkocsivezetőnek, mint a hr vezetőnek.
Ideális esetben meg ugye eleve nem lenne szükség privát oktatásra, vagy egészségügyre. Talán pont valamelyik skandinávokról olvastam, hogy azért olyan kurva jó az oktatásuk, mert tilos pénzt szedni érte, ezért nem léteznek magánlétesítmények, és az elit ugyanoda járatja a gyerekeit, mint a pórnép, így minden iskola rendesen fel van szerelve, és meg vannak normálisan fizetve a pedagógusok. Közlekedésnél ugyanez lenne a megoldás. Ha ugyanazzal a villamossal, vagy helyi vasúttal járna be az igazgató úr, a vezető főorvos, meg a polgármester is, mint a portás, a kukásautó személyzete, a sori operátor, vagy az óvó néni, akkor lenne normális menetrend, meg tisztességes, klimatizált, tiszta szerelvények. Meg ki lehetne tiltani végre az autókat a belvárosokból.
“A farkas és bárány együtt legelnek, az oroszlán, mint az ökör, szalmát eszik, és a kígyónak por lesz az õ kenyere. Nem ártanak és nem pusztítnak sehol szentségemnek hegyén; így szól az Úr.”
Ézsaiás 65:25
Na ja, valahogy ennyire reális ez, de legalább látod, hogy nem én találtam ki először ilyen hülyeségeket. Aztán általában, mint minden jó ötletnek, úgyis rossz vége lesz.

p
Új hozzászólás Aktív témák
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vírusirtó topic
- Kuponkunyeráló
- Gyúrósok ide!
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Milyen egeret válasszak?
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple iPhone 15 256GB Sárga Független Bontatlan / 27% áfás számla
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Gold Szép állapot 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest