Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz parandroid #82386 üzenetére

A minap rendeltem egy ANC-s Redmi Buds 3 Pro-t.
    Mivel napi 50-60 telefonom van, közben zajos üzemekben is vagyok, alig hallom mikor hív valaki, ki kell rohannom, ráadásul sokszor retkes a kezem, úgy döntöttem veszek egy BT-os zajszűrőst, és mivel a saját is xiaomi, a céges is már redmi, megtetszett a buds 3. Azt kell mondjam mind szolgáltatásban, mind minőségben tökéletes. Hazafelé a vonaton (brutál hangos BZmot) a vonatzajt 95%-ban kiszűrte, olyan volt a halk zenét hallgatni, mintha itthon a szobában hallgatnám.
    Csak gondolom én, a technológiából adódóan a hangos háttérzajt erőteljes ellenlökésekkel kompenzálja, mintha a csend ellenére lehetne érezni a dobhártyán a nyomást. A vezérlése, az érintővezérlés, a töltőtok mind profi, két telefonhoz is aktívan kapcsolódik, ha hallgatom egyikről a zenét, a másikon bejövő hívásra leállítja a zenét, és fel lehet venni érintéssel, majd bontáskor folytatja a zenét a másik telefonon. A zajszűrés/áteresztés is érintéssel kapcsolható, szóval nekem aki nem követte ezek fejlődését, nagyon bejön.
    A többi ilyen cucc is hasonló csak én vagyok lemaradva?

Új hozzászólás Aktív témák