- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocsi, nekem az i15 prisma verzió van, amin van optikai és koax is. És az streamer /médialejátszó /DAC is egyben.
Ezt a passthrough-t megnézem, lehet, hogy elállítottam valamit 10 éve a tv-n, és nem is tudok róla...@Tim: köszi. Igazából Mikrobi és Te is egyből felajánlásokat tettetek, kedvesek vagytok nagyon. De én igazából most csak ilyen tanácsadásra (buksisimogatásra) vágytam
tudok venni magamnak akár újat is, csak nem tudom, hogy akarok-e... vagy inkább igyam el az árát 
-------------
Egyébként leginkább az a bajom, hogy újabban paranormális jelenségek jellemzik az egész itthoni kütyü-ökoszisztémámat. A 9 éves, Ivy Bridge generációs pc-m is csinál dolgokat (nem jön vissza sleep-ből, aztán most már néha nem lát bizonyos vinyókat, vagy egyszer csak nem látja őket, mintha a sata vezérlő hülyéskedne, szóval lassan le kell már cserélni az egészet), a médialejátszóm meg hol jó, hol nem jó...
Lelkileg nem bírom már ezt. Azt szeretném, ha stabilan működnének a dolgok, ahogy sok-sok éven át tették
-------------
Ja és volt egy elég hosszú idő, amikor nálunk is csak streaming ment. CSak aztán jöttek ezek, hogy nincs net, és elkezdtünk offline nézni régi jó dolgokat, pl. az elmúlt pár hónapban végigment 8 évad House és 3 évad Castle
Szóval igazából a UPC hibája az egész... 
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Túra és kirándulás topic
- Tesla topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bittorrent topik
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Canon IR Advance C350 + tonerek
- Airpods Pro 3 eladó garanciával
- Lenovo ThinkCentre M725s Ryzen 5 Pro 2400G / 8GB DDR4 / 256 GB SSD + Lenovo LT1952p 192 monitor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Dual Sim 256GB Mint az ÚJ! (Gyári garanciával, Patika állapot)
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- Gigabyte RTX 5070 Ti // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tudok venni magamnak akár újat is, csak nem tudom, hogy akarok-e... vagy inkább igyam el az árát